du hade en annons, du kallade dig goldie, du har en katt och du är vädur. elvis söker dig.
Hej ni fina,
igår drack hon öl med magnus betnér, ikväll är hon på galamiddag. talar om min påhälsande mamma.
Ja, medan jag sitter här hemma vid virrvarr-bordet och klistrar in kontaktannonser i kontaktannons-boken. Vår relation känns onekligen smulan omvänd. Jag springer runt med tändaren till alla ljusen, gör hemmet redo. Väntar vaken på kvällen. Hon nyttjar hemmet bara för att slagga mellan äventyren. Idag i skolan skickade jag ett trött sms om att jag önskade mej ur klassrummet och hon svarade "you must fight for your right to party" och så har hon gjort den här fantastiska spellistan till mej som är ett projekt under påfyllnad när hon hittar nåt hon tror jag gillar. Så summan av kardemumman är att jag älskar min mamma bråddjupt trots att hon är coolare än mej, hänger i finare salonger.

Kontaktannonserna är alldeles ljuvliga att titta på, men jag har en svenskaläxa som kallar. Vi ska såga skivor, såga till fotknölarna alltså, supersåga, ge max EN geting. Och själva sågningsutbudet består av lärarnas presenterade Älsklingsskivor, och alla älskar bara Gina Tricot-dämpat jazzigt messmör. Sådant är svårt att såga våldsamt. Fast Mickes är The Queen Is Dead, så då sågar jag såklart den. Inte än, men jag ska, snart. Ge gnällspiks-Morrissey vad han tål.... men jag lyssnar nu för att komma i stämning och vill gråta för att varje ton och stråke och rad är så darrigt vacker och vinglig och pricksäker.
apropå det, i tisdags var Stockholms finaste gatumusikant, the smiths-mannen, parkerad vid Mariatorgets tunnebanenedgång. Han sjöng Ask och saxofonen grät och han också, nästan, så sorgsen. Så sorgsen musik. Så sorgset förpackat i permobilen.
Åh hjärtat, det värker. Det är en sådan tid. I övergången mellan kaoset i nya stan och rutinerna som ska börja funka. Saker som släpper och saker som fastnar. Och jag. I mitten. Vilsen, ibland. 
tack för era ögon, hjärtan, kommentarer. Superstars! /Björk.

Kommentarer
Postat av: andreas

han är så himla fin!<3 såg honom en gång och då sjöng han this charming man!! åh

2010-10-07 @ 21:19:57
URL: http://popluggen.blogg.se/
Postat av: Denise

du är otroligt fin.

2010-10-07 @ 21:35:13
Postat av: heidi

alltså jag började typ gråta av den översta bilden. mår så jävla dåligt, vill bli hans vän, vill förstå honom. ska nog höra av mig till han.

2010-10-07 @ 21:38:45
Postat av: Linnéa

men åh! jag blir så himla nyfiken på den första kontaktannons-mannen. fint och sorgset på samma gång!

2010-10-07 @ 22:05:47
URL: http://linneahansson.blogg.se/
Postat av: emma

dina meningar får mig att gråta av lycka alltså.

2010-10-07 @ 23:10:59
URL: http://dinosauriedisco.blogg.se/
Postat av: jörgen

Fortsätt vara vilsen. Och fortsätt vara rädd om dig. Lätt är det inte, och det ska det heller inte vara. Men jösses så mycket man upplever på vägen.

2010-10-08 @ 01:01:58
Postat av: gabbi

detta inlägg är jätteifint vännen. jag håller med några tjejer ovan, vill lära känna den ensamme mannen. och du skriver så fint, så himla makalöst sjukt asfint.

2010-10-08 @ 10:01:41
Postat av: Amanda

tjaa :D jag hittde din blogg i en gammal juliatidning, den såg rolig ut och sen sökte jag och hittade den här roliga bloggen! =D var tvungen att berätta det!

2010-10-08 @ 19:30:53
Postat av: björk

vill gifta mej med er.

jordens bästa bloggläsare? ja, ganska troligt

2010-10-10 @ 01:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0