jag har plåkat en underbar löv och blommbuket

Hej i decembernatten,
det är egentligen en natt för tell me this night is over-citat. Jag ska inte låta den ömka på öppen plats, men det är iallafall på den töntiga nivån mitt hjärta ligger. Så är ni beredda (närmare bestämt i mitten av Well, I just wanna be fun, just wanna be the one who makes you smile / WELL I JUST WANNA BELIEVE THAT I COULD BE SOMETHING TO SOMEONE / - Am I the only one around here who's not gonna live my life in fear?)... tror ni inte att jag nästan smälter ihjäl när min mamma då lägger upp miljoner nyscannade bilder på facebook... jo det gör jag. För alla bilder föreställer min lilla familj. Fan å helvete. Ingenting gör mej så himla ledsen som den. Jag vill bara spola tillbaka tiden till innan alla skador skedda, helst till före min födelse, gärna bara bli ett anonymt träd i en Ångermanländsk sommarnatt. aah. Under tiden lyssnar jag på Kristina från Duvemåla, dricker kaffe och GRÅTER FÖR GUDS SKULL INTE. Den här veckan har gråtit klart. Men ah jag önskar att världens finaste lillebror var närmre inatt:
storebror skulle också funka
ni har väl hört om min karriär som grodpussare? asså jag kunde ju inte pussas så jag ÅT massvis med grodor. Typ bet huvudet av. Det låg halvtuggade, utspottade grodor på hela vår gräsmatta. inga prinsar.
jul 2002... jag hade en fantastisk frisyr, inte sant?
snygg mamma
min mest älskade person och idol
ta. mej. dit.
när jag var en god dotter
Nä, nu ska jag lägga band på mitt bakåtsträvande och mitt internet, det är inte nyttigt alla nätter. Godnatt och god 3:e advent.
PS. idag var himlen (fullmånen) så sinnessjukt vacker, det blir mitt fäste ett tag. och ni är så bra, och julen är väl fortfarande ljus ♥

Kommentarer
Postat av: mymlan

<3

2011-12-11 @ 12:31:54
Postat av: Vicky

grodorna!!!!! jag dör.

2011-12-11 @ 13:27:57
URL: http://vickys.se/
Postat av: Bella

Bilder från ett annat liv, en annan värld, som inte längre är. Jag kan ibland sjunka ner i min andra värld och förundra mig över hur lätt allt var... och hur svårt. Kram!!

2011-12-12 @ 13:04:37
URL: http://silverbella.blogg.se/
Postat av: susanne

Grodbilden är något av det roligaste jag sett :)

2011-12-14 @ 11:00:00
Postat av: alice

men vilka grymma bilder. älskar sånt här

2011-12-14 @ 11:44:21
URL: http://alicetollbring.blogspot.com/
Postat av: Victor

Du brukade följa min bilddagbok och kanske även min gamla blogg för kanske fyra år sedan. Båda hette Chapeau-Claque. Jag är mycket äldre nu och antagligen en helt annan människa. Men jag kom att tänka på dig av någon anledning, och lyckades hamna här via sökmotorvägen. Så jag säger hej, och egentligen var det inte så mycket mer med det.

2011-12-15 @ 06:00:20
URL: http://virelangue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0