tiden bryr sej inte om "hur gick det?"

LIVSSTATUS:
• För en månad sedan: släppte jag mitt hjärta till allmän beskådan på klassrumsgolvet, åt upp vänster pekfinger och såg Lustans Lakejer på Debaser. Kom fram till (igen) att min sexuella läggning är medelålders synthmän. Dvs dog hela kvällen. Det var fortfarande så iskallt ute att ryggen stelnade.
• För en vecka sedan: träffade jag min fina tremänning Jakob i Hornstull. Vi ingick kusinskap och kollade kortfilm. 
• Ikväll: såg jag Emil Jensen på Södra teatern. Dog av värmeslag och nyvaket hjärta och tårar och finaste sällskapet och hans ögon när han sa "har du åkt från Sundsvall?" fastän jag bara stretade och oville och var för blyg. Vände mej bort, blev kramad iallafall. Ihågkommen iallafall. Prickad i hjärtat iallafall. Han är bara magisk, äger min fulla beundran. 

Imorgon: fortsätter jag väl min flyktturné. Den har varit intensiv sista månaden. Går ut på att hålla andan. På restauranger och caféer, i famnar, i hamnar, i låtar, i simhallar, biosalonger, soffor och främmande städer. Gömmer mej för mej. Ställer alltid en annan person i vägen för speglarna och all ekande ensamtid att egentligen fylla med sej. Fyller den med andra istället. Snurrar snabbare och snabbare. Bävar för bakslaget men; Den dagen, den sorgen.

Kommentarer
Postat av: andreas

du är bäst pga så är det

2011-03-18 @ 00:42:01
URL: http://popluggen.blogg.se/
Postat av: Tekla

Tänkte väl att det var dig som Emil sa det till. Herregud vad han är fin.

2011-03-18 @ 07:27:48
URL: http://tells.blogg.se/
Postat av: denise

du är så fin och bra. puss!

2011-03-18 @ 07:40:39
URL: http://coloursoftheworld.blogg.se/
Postat av: jörgen

Det är inte sorg det blir den dagen. Mycket kan det bli, men inte sorg.

2011-03-18 @ 10:24:07
Postat av: Vanja

Hej, vad bra du är. Vill du fly dig själv med mig någon dag? (Tolka, tolka...) Nu när vi är kompisar på riktigt (n'est-ce pas?) så borde vi fika någon annan stans än på ett kontor.

Så. Hör av dig.

Puss.

2011-03-18 @ 16:29:08
URL: http://punktpunkt.wordpress.com
Postat av: Björk

andreas: jag älskar dej pga det är omöjligt att inte göra det så länge du är som du är, en synthlugg med finaste hjärtat i hela gävle.till Tekla: herregud!

till denise: men durå.

till jörgen: jo, det blir det nog visst det. jag vet inte. jag vill inte träffa mej.Vanja: ett fantastiskt förslag. Det borde vi. Det gör vi. Hör av mej på närmre håll.

2011-03-18 @ 21:00:41
URL: http://bump.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0