http://open.spotify.com/track/5J503FmVXjvD6TBblcJeDB


Alltså har ni sett någon sötare än henne? nä, det tror jag ingen har. Dom flesta bländas av hur overkligt slags söt och av att hon har världens största seriefigursögon och så. Men innanför dom ögonen finns den allra finaste människan jag känner! Åh hennes målmedvetna ilskna gångstil, världens lenaste hår, hur hon kramas och glittrar och hennes handstil och sinne för mintglass. All-ting. Hennes ljud hennes hud hennes ögon som är dom ljusaste jag sett / Och när nästan allt värdefullt som hänt i mitt liv hände så var hon med. När jag träffade Olle Ljungström i en spöregnsloge, såg Morrissey morra i Hultsfred och klättrade in genom ett speciellt fönster i Helsingborg. Vi har delat på tusen konserter i tusen städer och tusen väder. Hon har sett mej blöda, gråta, gå sönder och spåra ur. Jama och sova och skratta (ja jag har såklart sett henne göra ungefär samma, möjligen minus blöda och jama) / Och vi matchar så bra så vi vid många tillfällen i sommar blivit tagna för systrar. Hon tycker om samma färger, samma filmer, samma californiarullar, kanelglass, tortellini, bananpizza, ananasjuice, sparkling lemonade och hallonpaj som jag. Om vi hade ett kök så skulle vi kunna fylla det och vara överens,

- men vi har inget kök och vi pratar inte ens med varandra längre. Så mycket för "överens i köket". Det fick vi aldrig nån nytta av! 

öh, allting i hela hånfulla världen fortsätter att påminna om henne... Speciellt mina viktigaste saker, typ mjölk, min vita tröja, Pulp, The Smiths, Olle Ljungström, The Ark. Alla låtar i hela världen som handlar om att tycka om nån. Kvitton jag hittar i jackfickorna, rester från septemberäventyr (aj). Små plågsamma filmer i iPoden. Hennes handduk som hänger och blänger i mitt badrum. Stikkinikki. Alla gator. Alla gemensamma vänner alla gemensamma planer.
Och min framtid blev så tom för inuti den skulle vi åka till Lappland, köpa buffalos, bygga egna festivaler, åka snirkliga tåg i Japan, testa glass i Rimini och skaffa barn att uppfostra lyckligt och döpa fint. Mjölk och Vendela och kanske Kanel? Och Ingefära? Men det vet hon inte ens för jag har inte hunnit presentera dom. Och nu tappade framtiden färgen. Som jag. Det finns tusen låtar jag skulle kunna citera här. Typ: ONLY YOU CAN MAKE MY LIFE WORTH LIVING. Gud, varför gör hon mej till en sån hopplös tönt. Varför skriver jag om henne istället för till henne. 
(- för att jag klart och tydligt, men möjligen inte helt nyktert, sagt att jag minsann aldrig mer ska säga ett ord till henne. Varför denna våldsamma dramatik jämt? Nå, sagt är sagt och jag vill hålla mitt ord samt ryggen lite rak men hon gör mej mycket svag och väldigt snart struntar jag i alla stolta idiotlöften och brister ut i nåt annat. Typ - )

Hej strimman. 
Jag hittade ett brev som jag började på i vintras. Början lyder:"Jag har feber och jag skriver ett brev till dej. Jag saknar dej. Det bästa med dej är att du är så fin på att vara tyst. På att prata med, men du kan vara tyst så att jag trivs. Det finns liksom en särskild känsla som jag bara kan få när jag umgås med dej. En trygg och bra känsla". Shit, jag blir hostigt rörd när jag läser det där - för den där trygga tysta känslan har börjat släppa lite på sistone. Som du fått märka är jag ju inte längre avslappnad utan i upplösningstillstånd nästan jämt.
PS! jag har feber i detta brev också. Skyller på den om jag spårar. Eller på chokladbiten. Jag är ju så känslig. För socker och relationer. Dysfunktionell..... well, aren't we all?
Milkie. älskling. Jag är så olycklig just nu. Instabil förvirrad säkert förvirrANDE och du vet allt det mer än nån annan. Har sett alla fulaste sidorna helt inzoomade - och jag vill inte ha det så. Jag vill att du ska ha det rent och fint. Jag vill hellre ha dej på skitlångt avstånd än i närheten av all smuts som är just nu. Men det är inte sant att jag inte vill prata med dej. Du är alltid den första jag vill prata med. Jag har ätit upp mina händer i flera veckor för att inte skriva töntiga saker i facebookchatten. Det är liksom inte som att jag håller mej kall och det är inte som att mitt huvud är speciellt fritt... där finns bara en huvudperson, som inte vill förändras hur många filmer / böcker / andra personer jag än försöker ersätta dej med. Ersätta? haha. Jag är inte så begåvad med människor men du är min bästa sån. Och jag har sagt ja till DBT nu. Jag ska bli en bättre person. En snällare mjukare mer koncentrerad. Utan flyktnerver och dum ljugtunga och jag ska aldrig försöka kväva dej i sovsäcken igen.
Åh jag liknar mer och mer ett despo psykfall - så mycket för den fucking stoltheten - men det spelar ingen roll. Inget spelar utom du. Inget spelar roll om jag inte får känna dej. Jag tänkte att det skulle gå väldigt lång tid, minst månader, innan ett sånt här inlägg gick ner på knä. Men jag kan inte vänta för jag KAN INTE leva utan dej. Det känns fel på nåt sätt jag inte kan beskriva. Jag känner mej dragen genom rymden! Jag känner mej aldrig på samma sätt som när jag är med dej. Jag vill ha den känslan kvar, dej kvar. Jag älskar dej så mycket att jag får ett hål i magen och ont i knogarna av att tänka för noga på att jag kanske diskat ditt sista mjölkglas. Förlåt för alla sätt jag är sämst på. Om jag kunde trolla fram en ny blank sida åt oss skulle jag.
För jag saknar dej så JÄVLA jävla mycket snälla kom hem.

Kommentarer
Postat av: elin

hej björk. jag vill egentligen inte lägga mig i och vet knappast vad som har hänt mellan er, men jag vill säga att den här texten var bland det finaste jag läst. att den ångar kärlek så starkt att jag får lite lätt andnöd! jag hoppas verkligen att det löser sig.

2011-10-11 @ 16:00:06
Postat av: Vicky

inte för att jag vet heller vad och varför men precis såna här ord gör så ärligt ont att allt i världen måste bli bra när dom sägs, skrivs, läses.

2011-10-11 @ 16:01:59
URL: http://vickys.se/
Postat av: hedvig

detta var något av det vackraste jag läst

2011-10-11 @ 16:21:49
Postat av: julia

<333333333333333333333333333456789

2011-10-11 @ 17:14:47
URL: http://ohhboy.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj

2011-10-11 @ 18:48:27
Postat av: Jörgen

Väldigt vackert, väldigt modigt och väldigt naket. Hoppas att ni kan mötas igen. Det är kärleken värd.

2011-10-11 @ 20:07:06
Postat av: Felicia

Herregud, vilken kärlek! Sådana band växer inte på träd och jag hoppas, hoppas verkligen att det löser sig för er två. Jag hade också en sådan vän en gång, men jag blev sjuk och drog ner henne i skiten utan att tänka två gånger och nu står vi här båda två, men utan varandra. Hade jag kunnat så hade jag spolat tillbaka tiden och förändrat allt som blev så dåligt. Eller skrivit ett sådant här meddelande.

2011-10-11 @ 21:51:25
URL: http://strawberryfiction.blogspot.com
Postat av: Hmm

Man har inget att vinna på att vara stolt i en sådan här situation. Hoppas allt löser sig. Det brukar det göra.

2011-10-11 @ 23:02:55
Postat av: susanne

Fint Björk. Det finns stolthet och det finns stolthet. Men kärlek är störst.Kram

2011-10-12 @ 10:55:33
Postat av: maya

Måste erkänna att jag började störtgråta fastän jag inte känner någon av er annat än genom era bloggar. (Det symbloliserar saker för mig också antar jag.) Så fint du skriver och så hemskt sådant här är, ni verkar så himla fina båda två. Hoppas verkligen ni hittar tillbaka till varandra. Kram

2011-10-13 @ 22:13:47
Postat av: denise

<3

2011-10-16 @ 15:48:28
Postat av: Sandra

åh jag har också varit där. men ändå inte. jag har känt allt det där, men det var innan banden mellan mig och en vän knappt börjat växa. när man fick för sig att hon var iskall och ville inte ha med en att göra och man tänkte att "nej, jag får inte skriva något till henne. jag ska vara lika iskall som henne, hon får skriva till mig" när man satt där med antingen facebookchatten eller mobilen i sikte. sedan blev vi bästa vänner och vi erkände för varandra att vi känt likadant och inte vågat hälsa på varandra.hoppas det löser sig för er! och du skriver så himla fint.

2011-10-16 @ 21:29:23
URL: http://mellankrigen.blogg.se/
Postat av: Anonym

igenkänningsfaktor; redigt hög.övrigt:http://open.spotify.com/track/5QBytNw080Blh7R7O4gIrdPs; puss!

2011-10-25 @ 20:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0