klipp klipp klipp

... försöker underhålla mej; fyller termosar och nattspejar från fina utsiktsplatser och låter plötsligt Olivia klippa av mej håret, efter lång utspararkamp, men det blir ju ändå aldrig långt, det var bara trasigt på nära håll, aldrig den önskade prinsessvolymen... Orka låta håret vara helig huvudroll i livet. Nä, hejdå. Nu har jag en sjukt klyschig Mia Wallace/Mathilda-frisyr, men den skulle väl komma förr eller senare ändå. 


Nu måste jag hitta nåt nytt nöje. Aaah, tatuera mej skjut mej dränk mej jag vill bara känna nånting och känna att jag ÄR nån. Frisyrer och tatueringar är väl inte vägen dit, jag är bara så tom och vilsen, jag erkänner det

Kommentarer
Postat av: Hilda

väldigt ofta önskar jag att jag träffade dig oftare, känns som att du blir bättre ju mer jag ser av dig. puss va

ps. du är väldigt, VÄLDIGT snygg i håret

Svar: åh jag blir så glad. åh jag önskar att göteborg låg runt hörnet. åh säg verkligen till när du närmar dej här. åh puss.
Björk

2012-08-18 @ 23:09:10
URL: http://selfdoubt.spotlife.se
Postat av: C.K

Du är fin Björk. Ses om några dar! Då tänker jag pressa in i din hjärna att du är okej oh bra.

Svar: hehe...
Björk

2012-08-19 @ 06:17:33
Postat av: Anonym

hej! jag undrar vidare hur du tänker kring det här med utseende och att man på något sätt blir till i andras ögon genom att klippa håret/tatuera sig/gå ned i vikt. vad tänker du om att så många bara vill bli bekräftade som snygga objekt av sin omgivning? alla går ju på det där, jag med, och det skäms man ju för.

jag har i flera år lidit av bulimi, men törs inte säga det till någon. det är så pinsamt att jag gick på hela grejen. som din kompis Olivia skrev. jag vill bara vara till i mig själv och inte känna mig tvungen att stanna hemma beroende på hur mycket vågen visar.

jag vill egentligen inte att du ska agera ätstörnings

Svar: det jag tänker om det här är: ABBBZZZ AIR4IOAFJARFIJ SRJL KAOS KORTSLUTNING. att så många vill bli bekräftade som snygga handlar ju inte om dom (oss) utan om nåt annat, mäktigare och fulare, det är klart att det är deppigt, det äter upp mej, det blir ett monster av självförakt, ingen vill vara ytlig eller låtsas bry sej eller som du - låtsas om ens när det går överstyr - för det ligger så mycket skam i, jag önskar att... att du var glad. att alla var det. och blinda eller osynliga kanske. jag har ingenting klokt att säga för detta är så mycket motsägelsefullt krig i mej varje dag. jag ska vinna det, du med, stanna aldrig aldrig aldrig hemma. fortsätt kommentarsfältsskriv. hej.
Björk

2012-08-19 @ 10:31:30
Postat av: Anonym

psykolog eller så. ville nog ingenting egentligen och nu råkade jag skicka iväg kommentaren helt ogenomläst och pladdrig. sorry men ibland, du vet, blir det så.

2012-08-19 @ 10:34:25
Postat av: olivia

Anonym: ALL MIN JÄVLA KÄRLEK. STANNA INTE HEMMA <3 lev och dansa och försök förstå att dina vänner älskar dej pga din personlighet och den du är och inte hur du ser ut. även om du säkert är smashing. försök. det är så jävla svårt men försök. <3
björk: LOVE YOU

Svar: älskar dej lilla våldsdåre
Björk

2012-08-20 @ 02:00:46
URL: http://jackie.blogg.se
Postat av: ,

grymt snyggt!

Svar: <3 <3 <3
Björk

2012-08-21 @ 19:35:50
Postat av: olivia

du är så fruktansvärt fin! frisyren passar dig alldeles fantastiskt bra

Svar: men... åh. tack. så mycket!
Björk

2012-08-21 @ 21:36:48
URL: http://myheavenisonfire.blogg.se
Postat av: Anonym

hej igen, jag är så ovan vid internetvänlighet! har aldrig kommenterat förut och trodde nog inte att ni skulle svara, och framförallt inte att ni skulle svara så snällt. men alltså tack, på något sätt gav ni mig lite hälsakraftochmod.

Svar: åh. det är du som ska tackas. och stöttas. kram kram kram
Björk

2012-08-22 @ 10:25:32
Postat av: Anonym

snällt inte som mesigt, men som inte ett skärp dig och en örfil.

2012-08-22 @ 14:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0