I don’t mean to close the door but for the record my heart is sore

 
rakt ut: jag är så olycklig

det går inte över för att jag skriver det, men jag vet inte var det ska ta vägen annars, jag vet bara destruktiva vägar, och det är så tyst tyst tyst tyst tyst, allting hörs här, jag är så trött på mitt huvud, på alla meningar som börjar med "jag"!
men för att fortsätta på inslagen bana; jag har kommit hem från emmaboda, till denna hånfullt tysta lägenhet, och frågar mej varför jag var där och därmed stöttade den absolut dummaste festivalledningen. det straffade sej i alla fall, för det var fyra dagar av så mycket SMUTS SORG KILLAR och KNARK.
... nå, emmabodas gulliga sidor: mitt festivalcrew, kall gin & tonic, neon, t.A.T.u, dela på en låda valnötsglass i ren park, hitta skugga, stjärnklara sista natten, feminazi, midnattsmatsdumpstring, morgonkissa i skogsgläntan, thomas öberg... ska kanske inte skylla på festivalen - jag var sorgsen från början, sorg gammal som ett berg, den gick inte ur, sprit lyckades inte råda bot på, ingenting råder bot på det och festival är förstås sårbaraste miljön. jag vill till sundsvall och mina bröder och mina rötter och mitt hav.

tack, hej, nej, snälla slå mej
Kommentarer
Postat av: denise

<3

Svar: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Björk

2012-07-31 @ 11:33:27
Postat av: kia

du verkar vara en så bra person. jag har ju aldrig träffat dig i och för sig, men det är i alla fall så jag tänker om dig. mitt intryck: att du är äkta. och vill väl.

Svar: åh. jag önskar så mycket att jag inte skulle göra dej besviken. jag vill väl kan jag lova. men äkta är ett svårt ord. lite bortprioriterat, vem orkar främja det längre. men vilket fint intryck i alla fall, tack
Björk

2012-07-31 @ 20:42:05
Postat av: Hilda

Pusspusspuss

Svar: puss! ♥
Björk

2012-08-01 @ 22:05:49
URL: http://selfdoubt.spotlife.se
Postat av: Pappa Christian

Fin blogg, har du nåt twitter också?

Svar: mm, en som inte så vidare fin... heter bjorkm där. 140 tecken är för få
Björk

2012-08-01 @ 22:05:54
Postat av: sofia

Ha! Då var det dig jag såg där!

2012-08-03 @ 17:40:10
Postat av: sofia

men du, du är ju så... precis! du vågar sätta de rassel och vindlingar av sorg som livet utgörs av i ord och det är så ovanligt och skört och alldeles alldeles nära. jag önskar jag kände dig. du får gärna hälsa på mig om du är i göteborg någon dag för du verkar vara en sådan som man kan prata med och jag bjuder på kaffe och kaka och ett lite tafatt men ärligt menat leende.

tack för att du finns!

Svar: det här var så fint och konstigt så nu gråter jag
Björk

2012-08-19 @ 02:58:05
URL: http://twitter.com/sockersugen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0