synth, Strand och snygga tidningar

Hej här sitter jag och läser min favorittidning

Jag fick en släng av internetsjukan igen. Yttrar sej främst genom att: jag slutar vilja visas upp, speciellt i detta skeva inläggsformat / och ännu mindre arkiveras och sparas ner. Assisterades av min snälla datorsladd som låg kvar i Sundsvall, cirka fyrtio mil från min döda dator.
... meeeen det går alltid över. Nåt bekräftelsebehov vinner. Eller ni vet, man träffar nån sötnos och hittar ingen annan kontaktväg än facebook. Är så illa tvungen att... se sej besegrad och logga in. Låna en sladd. Idag åkte jag till TV4-huset för att göra det sista. Vet ni hur det kändes att åka dit? Precis som om det vore maj 2010, hela kroppen spände sej i samma gamla nervösa, lyckliga båge och pirrade exakt som då och jag gick i cirklar i receptionen fastän jag inte alls skulle på nån spexig anställningsintervju denna gång... eller detta år... NÄR. SKA. MITT. ARMA. LIV. SLUTA. HANDLA. OM. FOREVER. YOUNG?
Aldrig, vad det verkar. Det är fortfarande det finaste jag gjort. Och omöjligt att slå! Det är liksom en stämning som har med hela mäktiga storslagna 2010 att göra, och som jag börjar få en ny distans på, se på med nya ögon. Nya och ännu kärare. Suck och pust. Ja ja. Puss puss, lilla älsklingsår.
En annan minst sagt Forever Young-kramande sak är mitt Lustans Lakejer-turnerande som bara fortsätter och fortsätter och säkert beror mycket på att det är den sista resten från 2010 som finns tillgänglig och kvar. Jag skulle såklart betala dyrt och turnera till typ rymden för att se Reeperbahn, men den lågan är ju minst sagt svag... snarast ett svart hål av o-hopp... Så håller till godo med Lustans. I fredags i Sundsvall. Hemma...? Mycket märkligt. Ska inte skriva så mycket - skriver av okänt skäl alltid om när jag ser just Lustans trots att ni aldrig brytt er - hursomhelst, konserten var FIN. Inte alls en söndagsmatiné som senast, och jag fick känna mej som 2010 i en timme och det är väl min efterlysta känsla och lyxigt och vemodigt och knäppt och alla dräggiga övremedelåldersvuxna spillde vin och väste "du är inget äkta Lustansfan, du kan väl ingen text, du är ju bara barnet" och jag ba, trött i själen "men detta är min nionde spelning och nu kommer dom gå av och sedan på och spela Skuggan av ett tvivel lita på mej ditt svamlande förstagångsfyllo" men det spelade inte så stor roll. Mamma sa "du känner ingen här och du ska inte hit igen, du kan lika gärna spåra, äg dansgolvet nu". Och bandet bara hånskrattade mej i ansiktet. Nåväl. Kvällens vinnande känsla är ändå en vacker - äh, jag stannar där -----------
(Det finaste var förresten resan dit; mitt tåg var försenat och det hängde på en panikslagen kvart om jag skulle hinna fram över huvud taget, och jag fick hoppa in på tågtoaletten och byta om i det gråa ljuset, mellan kissväggarna, och glömde som glamouröst grädde på moset att låsa dörren, och nån öppnade den såklart, och inför detta kände jag ändå bara: Åh, uppfriskande finaste marsliv!... Det var för övrigt den dagens andra nakenchock. Jag har tappat nån allvarlighet, på gott och ont. Det är om inte annat praktiskt. Lättare att le än att doppa huvudet i toaletten. Orka skam. Orka Sundsvall. Orka åldersbråka. Nä, orkar ingenting av det där. Orkar bara kramas).
Och igår var det releasefest på Strand. Vattnet blänkte och jag sprang in i flera gamla idolstjärnor men så kom Kajsa och sopade ändå banan med alla tidigare. ♥. Och Vanja och Greta anslöt sen som två stora skratt i mörkret. Världens finaste, gladaste överraskningar. Och jag fick bästa biblioteket av 90's-tidningar i Kajsapresent, bara oemotståndligt Morrissey:igt och Tonårssex och HÅNGEL-OLLE, kolla:
Har runkat till detta hela dagen:
Seriöst, jag smälter. Det är inte bara att Olle råkar vara vacker och på hela detta omslag. Alla omslag slår omkull mej, alla typsnitt, alla bilder. MmmMmmMmmMmmmmmmm 90talet i sin vackraste form. Tappar vett och sans och 2012-fotfäste, svingar mej baklänges och vägrar komma fram och vakna i denna mörka, dödligt digitala tid. Jag menar allvar, jag får en sån sinnessjuk inspiration och tidsmaskinbyggarlust - det är fysiskt, kroppen gör sej beredd på att få åka hem, jag börjar lysa som E.T.
I n g e n t i n g  lyckas få mej att spinna som detta. I mitt nästa, rika liv ska jag låta omformatera min blogg till ett nummer av pop från typ '93. Bara skriva om musik i glassiga färger. Ha topplistor och hela redaktörsmakten. Bossa i ljusrosa. Välja ut finaste premierna. Och nu svävar jag visst iväg.... på ett litet plastigt Fredrik Strageförälskat moln... Haha, ni skulle va i mitt huvud, innanför alla artiga spärrar, det är i sanning en utsvävad plats... Imorse funderade jag noga på om man kunde bygga nånslags trälåda att fästa över sängen för att förvandla den till scen istället ibland. SCEN, tjena. Haha haha ha jag har så många bra idéer.
Ja, så går dagarna från mitt liv, tillbringar dom på Strand eller soffkanten, fördjupad i 90talsdrömmar och mjölkglas, och när jag inte lyssnar på Peepshow så lyssnar jag på den här fantastiska listan. Om ni lyssnar på den så kan ni tänka att jag också gör det. Så är vi på ungefär samma ställe i huvudena.
♥ alla marshimlar till er /Björk och Olle.

Kommentarer
Postat av: måsteman?

detta kanske låter paradoxalt med tanke på hur deppig du är ibland men jag mår så himla bra av att läsa din blogg! fylls liksom av känslan att jag lever. på riktigt. och så blir jag så inspirerad av dig som person. för att du är så du. genialisk!

2012-03-26 @ 18:14:27
Postat av: Anonym

sväva på det där rosa molnet hit! jag väntar. med peepshow.

2012-03-26 @ 19:48:16
Postat av: din charming man

hej åh hej jag är ju facebooklös nu och det känns jättebra. jag önskar jag var helt internetlös också men det går inte riktigt lika bra. kom hit NU så jag slipper kontaka dej i rektangulära fula kommentarsfält okej? bra!



jag vet inte om jag är jättedum och efter som upptäckte det här idag men jag hör just nu på det finaste jag hört på länge länge länge. förutom here come the warm jets.



http://www.youtube.com/watch?v=Xm2ciX0_UP8



HÖR DU? HÖR DUUUUU VILKEN SÅNG SOM EN VISS MUSIKER HAR LÅNAT LITE FRÅN DEN HÄR? åh vilken skev mening och åh jag går av på mitten. bowie åh bowie!!!



hejdå björk. varsågod för den här ultimata förtidsjulklappen till bloggpresent. om jag kunde knyta en rosett kring den här kommentaren hade jag nog knutit, inte bara en, utan TVÅ rosetter!!!! röda! och pampiga. mm jag kan nästan se det framför mej. åh se så, klicka på länken nu! hoppas du inte visste om det jag precis upptäckte för då är det ju inte alls lika kul. åh ja. nu blev jag nervös.



hejdå. hahahaha



älskar dej och din blogg / fan sen oktober 2010

2012-03-27 @ 17:29:25
Postat av: Anonym

haha nu skrattar jag. huvvaligen vilken superduper kanonfin kommentar du har. hur ska - NÅGON - kunna klättra höger kommentarshöjder än mej?

2012-03-27 @ 17:31:03
Postat av: Milena

Tingeling! Vill bara berätta att jag älskar sättet du uttrycker dig på, det är unikt och sjukt fint!

2012-03-28 @ 23:04:38
URL: http://ultravioletviolence.wordpress.com
Postat av: Anonym

vill runka din pulla

2012-04-03 @ 22:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0