vi som lever är bara de döda på semester, nån sorts sommargäster

Hello friends
... jag har ingenting att säga men måste spola över med vad som helst, bara det där hemska ömkansinlägget slipper ligga överst och sticka i ögat. Kan passa på att säga detta: tack för alla ovanligt snälla saker som ni sa. Det är faktiskt alldeles otroligt fint. Svårt att tacka, det är lite äckligt med ord, önskar jag kunde se er i ögonen istället.
Och februari håller på och håller på och håller på... det är mörkt och kallt och blöta buffalos och sura miner och jag muttrar runt med Eminem. Att vintern ska ha sån här makt över allas äventyrslust är inte rimligt. Den bara tuggar på samma fucking macka, vill smälla den på käften, att smulorna ska spruta över bordet, nånting ska börja blöda, vill spränga mej och tända eld på snön tills syrenerna blixtrar och blommar och allting KÄNNSssss igen
Kontakt till vad pris som helst, eller hur
beundra mej
i brist därpå avsky mej
förakta mej
vad som helst
vad som helst
vad som helst

Jag har väl inte bloggpresenterat min tatuering... här är den! Gjorde den på undergångsdagen i december, så den är två månader nu och ganska svag i färgen efter kass läkning, men skitfin. Har också gjort andra saker:
Kan ni inte fortsätta prata... hur mår ni? Hur är det i era huvuden och städer och vintrar?
KRAM /Björk.

Kommentarer
Postat av: Julia

har börjat se allt så klart så plötsligt. även om jag inte vet var jag ska i livet, även om mina betyg är skit och studenten väntar i vår och jag egentligen är ganska rädd för vad det ska bli av mig. även om jag inte har ett dugg att egentligen vara riktigt glad över, så ser jag på allt med värme. vågar sätta mig emot sånt jag tycker är fel. tycker äntligen om mig själv efter år av självhat. *kastar glitter över livet osv*

och jag gillar dig björk, även om jag inte känner dig alls så gillar jag dig förbannat mycket. hoppas din vår blir fin. <3

Svar: PUSS OCH DETSAMMA!
Björk

2013-02-18 @ 22:08:38
Postat av: Rebecca

I helgen träffade jag en liten sjuårig pojke som var så arg och elak fast han inte menade det och haft det så jobbigt i sitt lilla liv. Jag ville bara ta honom i mitt beskydd och ta hand om och bekräfta. Jag är så överbeskyddande med mina systrar, jag vill skydda dem från stora stygga världen nu när de håller på att bli stora. Allt är så stort och hårt och kallt och mörkt nu.

Svar: fint för honom att han fick träffa dej. jag måste ändå protestera. allt är inte stort och hårt och kallt och mörkt. mycket är det men det har det alltid varit. det blir inte värre och värre. det blir bättre... kanske... kom igen... håll mej i handen
Björk

2013-02-18 @ 22:09:43
Postat av: klara

björk det är inte kul längre!!! det här självföraktet är inte kul!!! jag kan klara förmiddagen, på väg till skolan går jag till och med ganska upprätt och stampar hårt men jag slutar så ofta gråtandes framför telefonen eller spegeln, apatisk och förlamad det finns inget finger jag orkar lyfta allt ter mig så vidrigt och fattigt tråkigt! och så blir jag kär i någon inte ser mig (inte ens när vi sover med varandra!) och han kan omöjligt kan bli kär i mig tillbaka!!

Svar: jag vet! det är fan inte kul längre! det är vidrigt! men kärlek e flyktigt och han e en dumsnut och du blir kär i en annan snart och jag vet det. våren väntar!
Björk

2013-02-18 @ 22:21:39
Postat av: Anonym

jag är nervös och vill inte till skolan. men vill inte ta studenten heller, för jag vet inte alls vad jag vill göra. jag är blyg och halvbra på det mesta. vet inte någon som skulle vilja anställa mej och vet inte om jag vill bli anställd heller. det är så svårt allting...... vill ha en handledare nu, när jag inte kan något

Svar: <3 jag tycker att blyg och halvbra låter som en utmärkt början
Björk

2013-02-18 @ 22:43:40
Postat av: Lina

äh, det är väl mest grått och trist. människor irriterar mig, och det är mycket som känns fel och jävligt konstigt i magen. och själen. men vi måste väl tro på att det blir bättre till slut?

Svar: ja. men bit inte ihop. bit ifrån. var inte snäll när du är irriterad. det blir bättre sen men helst nu
Björk

2013-02-18 @ 23:10:24
Postat av: Anonym

det roligaste kommer sen

Svar: det tror jag också på. ikväll.
Björk

2013-02-18 @ 23:17:16
Postat av: jj

på fredag kommer jag att träffa en person som jag tänkt på precis hela hösten. jag vill ha honom som fan, tror jag. men har ingen aning om hur det kommer att gå. är så otroligt låst just nu.

Svar: det här händer NuuuuuUuuuuu. jag hoppas allt går som det ska
Björk

2013-02-19 @ 00:47:54
Postat av: Vicky

tandborstbilden! fina du.

Svar: du e fin
Björk

2013-02-19 @ 06:48:10
URL: http://vickys.se/
Postat av: Anonym

Jag äter strikt kontrollerad näringsberäknad frukost, är nervös inför skoldagen men glad att det finns människor som du.

Svar: KRAM
Björk

2013-02-19 @ 07:03:26
Postat av: Bäst i test

Björkalicious ;)

2013-02-21 @ 19:07:27
Postat av: josefin mandarin

HUR snygg är du ens!!!

2013-03-02 @ 23:31:21
URL: http://mkeys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0