medicin

Mitt liv är ledset men somliga sötnosar gör sitt tappra bästa för att få det i en annan riktning. 
Mamma bakar pizza med mozzarelladrivor, häller upp gurkiga doftljuskantade bad, klappar mig på håret, pappa skickar små kram-vykort med fina rader och en mulen kväll tog min mormor med mig ut på en åktur vartsomhelst bara, köpte mjukglass på vägen, så landade vi vid havet.

Idag ringde tussilago och pratade i en timme och det kändes så lättat i hjärtat och fint i örat med lite skånska igen. Jag har fått en ny psykolog som känns bra och imorgon ska vi påbörja en ny utredning, för att tvätta bort asperger som är så fel från början till slut. Det kanske blir något nytt eller inget alls. Det spelar ingen roll känns det som, fast just det att inget spelar roll längre, oroar mej aningens. Jag vill ju vilja och veta och streta och inte vara lealös likgiltig klump för jämnan. Nu ska jag klä på mej en klänning, försöka mej till någon slags annan färg än osynligt genomskinlig. all kärlek /Björk.


Kommentarer
Postat av: Kiki



Diagnos? okej, vad tror du själv om det då? Följer din blogg och du ger inte sken av att vara likgiltig utan egentligen tvärtom...

kram från en okänd i cyberrymden

2009-04-29 @ 17:20:58
Postat av: Katarina

Åh du är ju allt annat än genomskinlig! Spelar nog ingen roll vad du tar på dig, du strålar av färger bara precis som du är.



Likgiltig är inge kul att vara. Men kanske man behöver hamna där ibland för att ta sig vidare, veta skillnad och komma till insikt om vad man vill och vad man behöver. Det viktiga är att inte fastna i likgiltigheten.

Kanske man inte heller vet vad man vill (talar av egen erfarenhet) men om man känner efter så kanske man kan känna vad man behöver och då kan man ta ett kliv ur likgiltigheten. Kanske ett myrsteg, men dock ett steg.



OJ! Jag som bara skulle skriva att du är betydelsefull och färgsprakande...kan nog skriva hur länge som helst.

Kram på dig! Hoppas du får må bra snart.

2009-04-29 @ 17:27:16
URL: http://njutavlivet.blogg.se/
Postat av: Magda

Jag skickar massamassa kärlek till dig

2009-04-29 @ 18:15:59
Postat av: hana

xoxo

2009-04-29 @ 19:23:17
URL: http://imgonnadanceonbroadway.webblogg.se/
Postat av: björk

Kiki: jag tror att jag har adhd utan h(yperaktivitet) i, dvs add. Eller åtminstone ganska tydliga drag.

Och nej, jag hoppas att jag inte är likgiltig, jag vill vara motsatsen, men jag har bara kommit i en sådan grå takt som jag inte riktigt tar mig ur.



Katarina: åå vad fint, tack och kram.



Magda och hana: puss!

2009-04-30 @ 13:21:34
Postat av: sandra

Har du sett det här? http://www.thecritics.se/2009/04/solrosland-en-varld-med-bjork/

så himla fint!

2009-04-30 @ 16:05:35
URL: http://metrobloggen.se/niotillfem
Postat av: Karinen

Du skriver så underbart vackert björk, även när det du skriver får det att skära i hjärtat av känsla. Det är en gåva så vacker.

och gör dig verkligen allt annat än genomskinlig.

kramar

2009-05-01 @ 09:57:54
URL: http://kaosteori.wordpress.com
Postat av: Psyk

Oavsett diagnoser och annat som eventuellt kan tänkas vara i görningen så ligger det en viss trygghet i att veta att tiden går. Jag gillar väl inte heller att definieras per ålder- men tiden går och man upptäcker att man långt ifrån är ensam om att känna vissa saker. Ju fler människor jag träffar, desto märkligare tycker jag att de är; det är ingen igenkänningsfaktor egentligen, men i alla denna obestämbarhet tycker jag ändå att jag kan se mig själv.



Sedan kan det finnas vissa medicinska aspekter, förvisso, och det är väl nog så viktigt att lära känna dessa - för det kan finnas lindring i att se sina svagheter. Där behöver vi andra. Psykiatri är egentligen inte farligare än omtanke, men sedan framställs det ofta som något annat och det beror väl i sanningens namn på vem det är som utövar själva psykiatrin. Men det kommer gå bra för dig - jag lovar.

2009-05-02 @ 17:42:03
URL: http://psykbryt.com
Postat av: Linnéa

bilderna är underbara! och skånska är det bästa. hoppas att du snart ska må bättre.

2009-05-02 @ 21:43:55
URL: http://linneahansson.blogg.se/
Postat av: viktoria

En av mina allara närmaste kompisar har drag av ADD, och hon är verkligen det underbaraste som finns. Hon lägger märke till allt vackert, tänker på alla småsaker som ingen annan gör, men glömmer bort en massa saker hela tiden.fast det är det som är charmen med henne. Hon är den knäppaste och underbaraste person jag känner.

2009-05-03 @ 22:59:56
URL: http://skolfranska.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0