da-da-da-da-da-da-da-dansar
Ett blogghej mellan jobbturnérande, motorcykeltur till Malmköping, alla nya dialekter, Reeperbahndansande och mintglassfrukost.

create avatar

Sommarn snurrar fort. På måndag börjar jag skolan, på fryshuset. I Stockholm. Imorse var jag hemlös och lite nervös, alla nödboenden hade fallit undan på bara ett par dagar. Mamma gjorde twitter-efterlysning och nu kan jag plötsligt välja och vraka. Nå, med lite plånbokshänsyn är det kanske inget vrakande att tala om, men livet är så knäppt / Internet så bra / Att flytta så spännande. 
Annat som hänt... jag har slutat bry mej. Försonats med mej. Fyller youtubekontot med videos, med mej i, och rycker på axeln. Skönt. Inte lika orolig. Tycker om att göra, att röra på mej. Blir orolig när jag står still, när jag har tid att bekymra mej. Det har jag inte nu - nu har jag prick ett dygn på mej att packa ihop mitt liv, med utgångspunkt i ett kaosigt rum som bara varit packnings-rum hela sommaren. Uppochnervända väskor och tio kg otvättade kläder trängs, väntar. Mamma ska snart göra risotto med mycket saffran. Bra. Allt är bra. /Björk. 

tacksamtack för reeperbahn, för olle ljungström, vackert väder, för detta jobb. tack. 

DANSA I NEONHej era pistagebullar. Har ju inte skrivit så flitigt i sommar, för det har ju varit... ahmen, sommar.. Fast jag har, håll i hattarna, funnits till nån annanstans ändå (!), lite av var och hur kan skådas i lilla filmen ovan. /Björk.

inget annat än yran
♥ 
Tja! mitt facebookflöde exploderar av emmaboda-lyriska utrop i album- och statusradsform. Jag åkte åt andra hållet och tänker tyst att det är en hemlighet men att Storsjöyran är den rätta och sanna festivalen.
För två dagar innan yran skedde mirakel, och sen stack vi till östersund, och sen ba' mådde vi. 

Skulle vilja skriva något noga, om att titta rakt in i Ola Salos legendariska ögon under två allvarligt böjda ögonbryn. om hissträngsel, om konsertsekunder, om en lobby klockan 05:00 eller om, det är så mycket, tårar på gatan och skriet i teatersalongen, nyfödda familjer och dj ewert och det saliga torget, ALL IS LOVE in Jämtland. 
(borde kanske bli bättre kompis med orden igen innan jag börjar skolan, skrivarlinje ju!!!, men jag väntar gärna tills dess och håller tyst ett tag till). 
nå.
Tack Yran för varm famn, för hundralapparna och utsträckta, jämtländska handen. Du är alltid vår favorit.----
bonusvideo!!!


RSS 2.0