*

önskar mej: en pistol + tusen skott.
åtminstone några födelsemärken på vänsterarmen också.
synen tillbaka.
en yxa. en slägga. 
eller moto boy idag istället för denna dag är i nöd, är i tusenmiljoner nyanser av grått. skulle möjligen räddas av superhjälte i guldskrud och denna röst

önskar mej att sluta vara så ful hela tiden. att sluta vara en så våldsam klasskompis. att sluta vara lat nonchalant och uppfylla universums alla IG-kriterier. önskar död åt björkar gräs och blommor. önskar stanna tiden för jag har iallafall en plats nu, vet mitt hem, min skola, vägen dit och därifrån, min roll att spela. önskar slippa höst. vinter. vår. sommar. (se ovanstående. LAT).

Kommentarer
Postat av: kajsa

Jag vill liksom packa ihop dig i ett litet kanelbulleformat paket, lägga dig i knät och krama hårt. Sen efter en stund skulle jag viska; vet du? det går över. En dag är det slut. Håll ut bara lite till.

2010-05-19 @ 13:24:55
URL: http://whatsupsthlm.se/aenigma
Postat av: Anonym

du som är så fin.

2010-05-21 @ 06:20:04
Postat av: Nina

Bästa, finaste Björk!

Du som är så vacker... det är hur det känns för en själv som alltid är det dåliga. När jag var i din ålder kändes allting som bultande hjärtslag. Kärleken, lukten av sommar, ångest, allt. Det blir bättre när man blir äldre, om man nu vill se det så, för då känns det inte alls lika mycket lika ofta. Men man kan sakna det när det har försvunnit.

Jag vet inte riktigt vad jag ville ha sagt, men du är så lik mig som tonåring. Fina ord borstade jag av mig. Det hoppas jag inte du gör. För du är ju helt fantastisk!

2010-05-21 @ 19:29:45
Postat av: agnes

himla söta björk, du var så fin igår i din klänning och hårprydnad och jag blir fortfarande både generad och stolt för att jag vågade hälsa på dig - generad för att jag mest bara svamlade och nog framstod som en jättetönt! tack för att du är lika fin i verkligheten som i bloggen (om inte finare, förstås) och tack för födelsedagskramen. åh så glad du gjorde mig!

2010-05-21 @ 19:30:05
URL: http://ingetinget.blogg.se/
Postat av: björk

shit, vad fina ni är.och nina: jag vill aldrig sluta känna! men jag känner oftast att jag är en sten. att jag inte känner alls. det är ju iochförsig en egen känsla, en frustration,

men ikväll känner jag:

solen! klänningen som släpar i golvet, livet som är så grymt i slutet på maj när sommaren är öppen framför och hösten som jag inte känner alls, som är ny och ren och livet som rör sej, framåt, med mej. jag kan vara lugn en sekund.

2010-05-21 @ 21:45:50
Postat av: Sara

Hej! tack för kommentaren på min blogg, om olle-texten :)... Jag tror faktiskt att jag hamnat på din blogg också efter en Olle-sökning fast det var på knuff.se! trevligt att det finns fler olle-fans. man måste väl älska honom?

2010-05-22 @ 13:15:01
URL: http://kulturkvarnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0