Day 13, this week


andreas bild från i fredags

Veckan som var alltså; vecka 6 alltså.
I min dagbok i typ söndags skrev jag "Undrar vad v. 6 vill mej" och den raden rymde goda förväntningar, jag hade bra magkänsla. Men på måndagen kraschlandade den och blev ond sen. Dumt att bli långtidsledsen på direkten, men veckan reste sej aldrig riktigt efter det. Jag höll inget löfte och infriade inget av mina veckomål. Istället rymde jag / kom 120 minuter försent / kände mej och världen som hopplösa.
.... tills på torsdagen då jag blev med helg, fortsatt miserabel till mods men i delad säng, varm och trasslig med Heidi och Sara. Vaknade i långsam croissant-morgon, med studiedag och snöstorm. Bytte dom sedan mot Amadeus, åkte till Emil och Andreas, träffade Olivia. Gick från omringad till omringad till omringad. Brukar inte tycka att umgänge = tryggt, men det var nog bra nu. Bra kompisar är bra. Även dom som säger "du är för sjuk för att jag ska orka kommentera det". Älskar. 
Nåväl, det är en konstig vecka som håller på att ta slut. En olycklig vecka med schlager, NK-strosande och fransk nougatsglass i sig. Inför nästa vecka uppmanar jag mej att: snälla sluta vika ihop mej. Jag måste bli lite rakare i ryggen, kan väl inte förespråka ärlighet så länge jag jämt ljuger. Bli mjuk och uppvecklad, nu.

Nä nu ska jag avsluta helgen med anni, sedan ducka för måndagen, hejdå.

Kommentarer
Postat av: olivia

var det jag som sa att "du är för sjuk för att jag ska orka kommentera det"? det låter som jag. LOVE YOU BURRITO.

2011-02-13 @ 21:37:26
URL: http://vapenammunition.blogg.se/
Postat av: andreas

sv: vi får ta sushikväll igen!! snart

2011-02-13 @ 22:42:02
URL: http://popluggen.blogg.se/
Postat av: Haley

Din blogg är hur bra som helst.

2011-02-17 @ 01:23:13
URL: http://hnny.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej!Jag hittade din blogg igår och sparade den som ett bokmärke, kände att jag snubblat över något väldigt speciellt. Nu har jag läst ditt 2006 (rår inte för att det känns lite stalkeraktigt). Du är uppenbarligen poppis bland många läsare och hypad på internet, och först tyckte jag det var irriterande för du skriver som det känns och jag har svårt att acceptera att så många tycker det. Jag hoppas verkligen allt gott kommer i din väg, att goda människor sugs åt ditt håll och att allt som känns tungt blir inspiration till att skriva för att sätta ord på allt det där jobbiga så många känner igen sig i.Tack tack tack, och ta hand om dig!

2011-02-19 @ 00:51:35
Postat av: Carl

Såg precis dig på UR och blev helt såld. Vilken självinsikt och intelligens du utstrålar! Vackert skriver du också. Önskar dig all välgång i skrivandet, jag kommer följa dig.

2011-02-21 @ 14:57:49
Postat av: ANONYM SOM SATAN

http://i56.tinypic.com/1zntshj.gif

2011-02-27 @ 00:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0