BLUE

Det finns tusen töntiga sätt att säga det på, 
men
1. Skrattmuskel ur funktion
2. När leendet bara stramar. Är ett, så kallat, GRIN istället. 
3. Röda ränder i ögonen.
4. KOM UPP OCH SE MEJ, FÅ MEJ ATT LE

Fan vad jag skulle vilja vara GLAD, det var så väldigt längesen det var jag som var det,
och inte bara munnen som log av van mekanisk orsak. 

Och jag är inte bekväm med att ha det som huvudroll i inläggen; i offentliga rummet. För den delen inte i innersta rummet heller. Jag talar inte om det med någon. Men typ: jag mår dåligt på ett ställe väldigt väldigt långt in. Jag vill inte förvandla bloggen till en karta över det. Så nu är jag tyst. sssh.

(ett rätt långt) PS. Fast just idag är en ljusning, med plusgrader och intensivt dropp från alla taken i. Ovanpå det flera strålar hopp, t ex. att Frank går i vår klass nu, och komma hem till ljudet av min bästa saxofonman som spelar There is a light - FÖR MEJ känns det, ha en ljuvlig moster ett kvarter bort, Astrid, tatueringsmejl osv. Jag vill hälsa mej själv att bättre dagar väntar mellan de dåliga. Å andra sidan väger de dåliga verkligen över och det känns inte som en lösning att fly och låtsas och hänga upp allting på takdroppe-tråden längre när det är starkare saker som faktiskt är TRASIGA.... och en mild dag ska alltid kraschlanda i tårarnas telefonsamtal, den oskrivna lagen, åh adjöss nu, tyst skulle jag ju bli.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men är verkligen någon lycklig i alla kamrar av sitt hjärta? Vi behöver mörkret för annars skulle vi inte veta vart ljuset bor.

2011-01-17 @ 23:29:51
Postat av: björk

fint, och sant, och jo. det tror jag på. men

- jag skulle ju vara TYST. jag vill tala ut men så gör man inte, det är vårdslöst. internet är farligt.

nåväl. det blir vår igen.

2011-01-17 @ 23:39:06
Postat av: björk

fast blir det vår? och vad är våren för sorts räddare? våren är hånfull och jag har ingen fin insida att vända mej till. jag önskar bara att byta ut mej, den fulaste kärnan därinne.

2011-01-17 @ 23:40:32
Postat av: Anna

Jag hoppas du har någon du kan tala ut med. För det gör man. Förstår om du inte vill tala ut här på sidan. Men tala ut är bra. Jag hade gärna lyssnat och lyssnat och lyssnat på dig. Men jag känner inte dig. Bor inte ens i samma stad. Den där fulaste kärnan tror jag inte på att du har, jag får känslan när jag läser din blogg att du har den vackraste insidan det går att ha. Det lyser om den. Men om du vet med dig att du har någon liten kärna där inne som inte är den vackraste. Låt inte den lilla "ploppen" få ta över det vackra. För vi bär nog nästan alla på något litet fult där inom oss ..men det är ju just det som gör oss så vackra. Var rädd om dig! Största Kramen!

2011-01-18 @ 00:01:23
Postat av: denise

Åh, Frank är så himla fin.

And so are you. Puss på nosen!

2011-01-18 @ 10:49:54
URL: http://coloursoftheworld.blogg.se/
Postat av: andreas

åh fina du! fina bilden. är den från yran?

2011-01-18 @ 20:38:52
URL: http://popluggen.blogg.se/
Postat av: sofia

Hej! såg dig i lifvet, å ja måste säga att jag gillar dig skarpt! sköt om dig

2011-01-19 @ 18:54:46
Postat av: Hmm

Alla har vi mindre fina sidor som vi inte gillar hos oss själva. alla kryper ihop i ångest och vill bara försvinna när vi tänker på dem.Du har fördelen som kommit på dem när du är ung och kan kanske bli lite bättre på att tackla dem än dem som inte kom på dessa sidor förrän de var äldre.Corage!

2011-01-19 @ 23:38:38
Postat av: Anonym

It will be better in the morning, they say the sun might shine! Det är ju inte någon tröst när man känner sig deppig men visst sjutton stämmer det.

2011-01-21 @ 01:14:39
Postat av: julia

börjar så smått misstänka att du har bytt telefonnummer. jag är uppe i huvudstaden, som du förmodligen vet. när jag var här förra helgen så skrev du att jag verkligen borde klämma in en björkträff. då var jag alldeles superupptagen, men när jag åter åkte hem mot jönköping skickade jag dig ett sms: "nästa gång jag är i stockholm, nästa gång! jag saknar ju dig.". och det är precis så: jag saknar dig och dina vilt gestikulerande händer. veckan bara försvinner ifrån mig, det är meningen att jag ska skriva på min roman men jag vet inte alls vad som händer med den. åh. behöver nästan styrka från någon högre makt, bara saknar så många människor och slås medvetslös av meningslösheten och tycker att allt känns avigt och fel och hemskt. behöver lite björk. kanskekanske har jag en lucka på lördag, eller kanskekanske en liten lucka på söndag. går det att möta dig i något gathörn så gör jag hemskt gärna det. oj, nu blev det här alldeles långt och luddigt och flummigt när jag mest bara ville skriva att jag brukar tänka på dig. och saknar dig.

yours truly finbjörk

2011-02-03 @ 10:23:18
URL: http://ohhboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0