jag drömde att vi rymde och allting stämde
/ ENLIGT VISSA ÄR DET SKYMNING PÅ JORDEN MEN ALLDELES FÖR TIDIGT FÖR ATT DÖ

Jag går och går och går och det blev september för några dagar sen och jag jämför alltid med senaste september, senaste hösten och senaste stämningen. Ingenting är sej likt och allting är väldigt samma. I skolan är det samma trappor fast klassrummen ligger ännu fler trappsteg upp nu. I mitt trygga fredagshängslärarrum har främmande lärare flyttat in. Det är okej. Mina gamla lärare brukade vinka in mej i mina vilsnaste dagar och säga "här kan du vara lite vilsen på en snurrstol Björk, om du behöver". Jag behöver inte längre, behöver ingen alls. Jag är så hög i mina skor och stadig och stabil och ingenting kan blåsa omkull i mej.

Det sista var alltså ett skämt. Jag har aldrig känt mej så förtvivlat liten som den här katastrofsommaren. Det är så maktlöst att leva fast samtidigt inte. Inte i denna trygga lilla världsdel. Jag har mitt liv. Jag har mitt liv. Jag har mitt liv i handen. Hur tar jag hand om det? Hur hjälper jag till? Hur hanterar jag jordens skymning?

Jag vill fortfarande hitta en kyrka. En kyrka, Stadsmissionen och några (obs, fysiska) berg att bestiga. Ett parti om det finns något att verkligen stå för. Jag velar fortfarande men läser och letar.
Det viktigaste är väl
att aldrig sitta still

För ingenting är så utmattande som det.

Kommentarer
Postat av: andreas

1 du är min idol 2 du är så snygg 3 jag älskar dej 4 snart ses vi

2011-09-05 @ 23:23:12
URL: http://popluggen.blogg.se/
Postat av: Danielsjoman

Du känner inte mig. Jag känner inte dig. Så var det avklarat. Men du har en otroligt bra blogg. Jag hjälper dig gärna att hitta en kyrka. Stockholm är stort, och det är svårt. Men, jag tror man hittar rätt till slut.

Frid!

2011-09-05 @ 23:44:37
URL: http://danielsjoman.wordpress.com
Postat av: Anonym

Mmmmm på det här inlägget.

2011-09-06 @ 01:21:55
Postat av: Karl

Hej. Hoppas du mår bra. Om du berättar vad för slags kyrka/ kyrkoverksamhet du söker, kan jag kanske tipsa om ett par jag känner till.

2011-09-06 @ 20:38:02
Postat av: julia

tänker på dig och vill att du ska må bäst i världen och önskar att det inte var så långt mellan jönköping och stockholm.

2011-09-09 @ 22:48:27
URL: http://ohhboy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad tror du om att leta upp en kyrka med gospelkör? Maria Magdalena har en t ex.

2011-09-12 @ 15:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0