18 april 02:18, 18-årskrisen gråter i blodet

Hej i natten. Det blir inte mycket skrivet här, för jag har skaffat mej tjugo nya par ögon. Tjugo obarmhärtiga ögon som granskar allting jag gör. Och dom är inte ens överens med varann, och dom ifrågasätter sönder mej; tankarna hinner inte tänkas färdigt innan dom krossas under cyniska drygstockholmarens laserblick. Jag hoppades att detta skulle gå över, att jag skulle bli stadigare med tiden, men just nu känns det som att jag blir mindre och mindre mej själv för varje år. Fler lager, mindre kärna. Svagare saft. Färgen går ur. Vem är jag. VEM ÄR JAG. Ingen person som ska stelna i blogginlägg i alla fall. Det är jag alldeles för velig för. För många ögon och personer som trängs i samma. Jag är inte -tom- men jag är fruktansvärt... osäker... ofärdig. Och ändå snart arton. Gissa hur jag gråter över detta faktum. Hur ska jag nånsin lyckas leva upp till. I så mångas ögon känner jag mej fortfarande som hopplöst tolv. Hopplöst "bra för att va' så liten". Men när jag inte ens är liten längre? Vem är jag då. Vem är jag inatt. Ledsen, med fönstret på glänt, regnet och denna godnattlista:
Jag hade hoppats att ni skulle bli imponerade av min coola inbäddade låtlista i föregående inlägg, men den förtjusningen uteblev visst... Nå, jag är i alla fall lite impad. Och en äkta tjuren Ferdinand i själen, som trivs bäst under min korkek, dvs i den koja min lägenhet är, med bara massa rosor, släckt lyse och musik. Jag tittar aldrig på TV eller ens film längre, det finns nämligen ingenting som frestar mej mer än musik. Jag måste hinna höra allt! Jag hinner knappt sova. Bara en låt till. Bara en låt till. Jag har aldrig nån annan instinkt, med citronglass stearinljus och spotify kan jag klara mej osedd och ohörd femton veckor i rad. Ska kanske försöka skaffa den där stångar-instinkten som dom andra tjurarna har, för jag kammar inte hem många applåder i den här takten... inmurad i kojan... åh... och apropå musik öppnar jag mitt spotifykonto mer och mer för varje dag. Massa gamla sotiga listor simmar upp till ytan och det är plötsligt en riktigt rolig plats. Dessutom har jag ju den perfekta musiksmaken. Prima blandning av dark 80's, eurodance, smäktande stråkar, Olle Ljungström och... progg... hos mej ryms allt. Plus att jag bara prenumererar på grymma tryckare-listor och nice porrsynth. In och fynda nu!
"Ok men varför presenterar du det som om det vore en skatt?"
- för att det ÄR en skatt såklart. Det är en nyckel till mej. Inget blogginlägg i världen kan kännas lika privat som min skivsamling. Musik är guld silver glitter semlor diamanter. Det värdefullaste och vackraste språket. Den finaste bron mellan människor. Aaaahheoooo nu måste jag yla lite lyckligt ♥ Åh april april april. Din vackra vemodiga sill!
Trackback
RSS 2.0