"hur ska man med min mekanik finna en endaste vän - tänkte jag först, men världen är väl gjord för såna som jag, eller oss" - Olle Ljungström

Var hos min psykolog igår som sa "Björk du är ett fullkomligt umgängligt misslyckande. Du söker kickar i alla situationer och relationer och värderar din lust högre än trygghet, rutiner blablablabla. Du tröttnar efter tredje mötet. Du jagar billig spänning. Du saknar djup! Du engagerar dej mer i främlingar än i dom trogna vänner du har. Du kan bjuda hem hemlösa på mat men inte svara i telefonen när din bästis ringer och gråter. Du ska inte samla på dej några fler kompisar. För att må bra måste du bli snäll och lyhörd och både snabbare och långsammare och helst nån helt annan.
Dina taktproblem i kombination med din dysfunktionella sexualitet gör att du aldrig aldrig ALDRIG kommer att ha en längre nära relation till NÅGON. NÅGONSIN."
Nja, så sa hen inte riktigt. Men det känns så. Vill lägga mej under täcket i sju hundra år och lyssna på dessa tårdroppar tills täcket växer fast i huden. Utan minsta lilla människa i sikte. Men, viskar psykologen på axeln, det förvärrar saken... i allra högsta grad. Ut och umgås! Exponera dej! Skav och öva!
:'(
oh, du osannolikt sårande liv

Kommentarer
Postat av: Greta

Min kära, du må vara alldeles egen & särskild men det är ju därför du är du. Ingen skulle må bättre av att du gick runt & va nån du inte är - men det är ju inte samma sak som att lära sig sitt eget värde osv. Allt sånt vet du nog så det behöver jag inte försöka lära ut. Du är bäst puss. & p.s. vad sjutton är dysfunktionell sexualitet, har vi inte alla det egentligen. d.s.

2012-04-04 @ 19:44:39
URL: http://punkelikat.se
Postat av: Anonym

<3<3<3<3<3

2012-04-04 @ 20:23:21
Postat av: ...

Håller med Greta, och hur kan man veta att det är ens bästa vän som gråter i telefonen om man inte tar upp luren? Att bjuda hem en hemlös på mat är ju snällt, psykologen gav nog inga bra råd till dig och hon verkade inte heller vara en sådan bra människa som hon kräver att du ska vara (fast du verkar vara bra)

2012-04-09 @ 17:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0