18 december 2012


Hello cuties
så många som jag känner är kära nu, decemberdejtar sig genom snön, roligt och romantiskt, är superglad för deras skull, 4 real, fastän jag inte varit kär sedan typ februari 2011... kära människor är ju det bekvämaste som finns att omge sig med; dom blir snälla i ögona, uthålliga och mjuka, fnissiga och varma, närvarande och frånvarande och sina gulligaste utblommade jag...!
Det är alla bittra singlar som förtjänar spö... eller en puss. Nä, jag vet inte. Men jag förstår dom inte. Jag lånar lite pirr av alla som är kärare och kokar kola. Citron och ingefära, lakrits och choklad, saffran. Skrubbar badrummet, skålar i kaffe, klär min lilla palm, mer glitter, mer vin, mer fest. In i kaklet för snart är året slut. Huvudet spolar fram och tillbaka i 2012-filmen. Vet inte vad jag ska säga, vet inte om det känns roligt längre, att säga någonting, att ständigt sammanfatta allting, att spara på gamla månader. Nä, hejdå. Framtiden är finare. Äntligen känns det som det! Som att trenden ska vända. Som att det väntar nånting finare än det som varit förut. Revolutionen darrar otåligt bakom hörnet. Nu ska jag sluta knarka och börja snarka
SOV GOTT

Kommentarer
Postat av: Moa

åh Björk(tror jag börjar alla mina kommentarer här likadant.. men känner jag "åh" så får det bli så), snart vill jag komma och julmysa med dig igen! vi skulle ju dränka oss i julmys men kalenderluckorna bara försvinner utan att jag förstår något alls, hinner inte ens öppna dem. Fast i och för sig, egentligen har julen inte ens börjat än, så mysa hinner vi nog. Puss!

2012-12-19 @ 01:11:44
Postat av: Elin

Aaahhhhhhhh jag är också kär men i _HELT FEL PERSON_ och det blir man tyvärr varken glad eller fnissig av :'( Tips på hur man ska överleva tack.

2012-12-19 @ 20:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0