I don’t mean to close the door but for the record my heart is sore

 
rakt ut: jag är så olycklig

det går inte över för att jag skriver det, men jag vet inte var det ska ta vägen annars, jag vet bara destruktiva vägar, och det är så tyst tyst tyst tyst tyst, allting hörs här, jag är så trött på mitt huvud, på alla meningar som börjar med "jag"!
men för att fortsätta på inslagen bana; jag har kommit hem från emmaboda, till denna hånfullt tysta lägenhet, och frågar mej varför jag var där och därmed stöttade den absolut dummaste festivalledningen. det straffade sej i alla fall, för det var fyra dagar av så mycket SMUTS SORG KILLAR och KNARK.
... nå, emmabodas gulliga sidor: mitt festivalcrew, kall gin & tonic, neon, t.A.T.u, dela på en låda valnötsglass i ren park, hitta skugga, stjärnklara sista natten, feminazi, midnattsmatsdumpstring, morgonkissa i skogsgläntan, thomas öberg... ska kanske inte skylla på festivalen - jag var sorgsen från början, sorg gammal som ett berg, den gick inte ur, sprit lyckades inte råda bot på, ingenting råder bot på det och festival är förstås sårbaraste miljön. jag vill till sundsvall och mina bröder och mina rötter och mitt hav.

tack, hej, nej, snälla slå mej
I've seen what I was, I know what I'll be, I've seen it all - there is no more to see
Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
allting är så tråkigt. Blogglågsäsong. Önskar jag hade en scanner, så kunde jag visa upp någonting ändå och låta det representera mitt liv. "Kolla häääär; lite nice festival, lite fina djungeldjur, fest, puss, öl, chill". Men det skulle ju va missvisande, inte alls Mitt Liv, bara pliktskyldiga undantag, mitt enda sanna liv består i: ligga på soffan, äta penicillin, se på film, diska, sortera, stirra på stormarna. Jag är en total loser och vill nog inte ens träffa någon. SNÄLLA STICK HÅL PÅ MEJ. Varför är jag såhär kall och kontaktstörd? Jag vill ha kul egentligen; det är bara det att jag inte vet vad jag tycker är kul. De flesta jag känner verkar ha så tydliga föreställningar om vad de vill göra och hur man "har kul", då blir det naturligtvis lättare att göra slag i saken; korka upp sin vinflaska och sätta sej i den där parken, men jag vet inte vad jag tycker är roligt. Känner mej oftast obekväm i softa situationer som ska vara roliga. Att umgås känns liksom som en konst snarare än ett nöje... Orka....a.r.a.aka.a..a...a.

nej, jag vet inte riktigt... Det blir inte rätt det här. Ovana händer som inte kan förmedla nånting längre. Vad jag egentligen känner gör sej bäst i en låst dagbok. Jag är kanske i en helt vanligt vemodig sommarlovsfas. Lyssnar på sorglig gammal musik och ramlar i nostalgiska gropar. Nu ska jag se Who's afraid of Virginia Woolf. Med mej själv. Skål, Björk. Hej. 

GOOD TIMES FOR A CHANGEHej från rosor och poeter på Morrisseytorget!
jag är så trött och lycklig och vemodig och yr och kramade precis Andy adjö, han sitter snart på ett flygplan till Belgien och Morrissey. Tillsammans med Alexis och Cornelia. En diamant-trio. Jag balanserar på en tunn liten tråd; det är inte så långt till Bryta ihop till Interlude-botten. åh jämmer. Varför sover jag aldrig? För att hela natten har varit en förfest av rosor, spex, Like a virgin, This is England, pizza och promenader. Så varma gator. Och färger. Och jag älskar Andy. Och natten innan denna tittade jag och Dave Gahan på gryningen. Det måste ju vinna mot sömn! Lyssnade på The Cure och dom gör sej VERKLIGEN fint utomhus, till månens nedgång över åkern, mycket tystnad, några ögon och snyftigt vin. Knäsvag kuliss. Jag älskar The Cure med nya ögon nu. Och dom senaste timmarna har jag lyssnat så mycket på Morrisseysånger och Morrisseyanekdoter och Morrisseylängtan att jag börjar tro jag också är på äventyrsväg mot Moz - men jag är väl inte på väg nån annanstans än till tvättstugan, åh om klockan kunde bli åtta. Fast nu ljög jag. Igår bokade jag billiga biljetter till Gotland. Imorgon rymmer jag. Sommaren fram tills nu har inte velat imponera, men nu har jag tagit befälet. Styr rakt in i äventyrsfamnen. Och jag HAR sett Morrissey, men jag har aldrig sett Gotland förutRSS 2.0