I've seen what I was, I know what I'll be, I've seen it all - there is no more to see
Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
allting är så tråkigt. Blogglågsäsong. Önskar jag hade en scanner, så kunde jag visa upp någonting ändå och låta det representera mitt liv. "Kolla häääär; lite nice festival, lite fina djungeldjur, fest, puss, öl, chill". Men det skulle ju va missvisande, inte alls Mitt Liv, bara pliktskyldiga undantag, mitt enda sanna liv består i: ligga på soffan, äta penicillin, se på film, diska, sortera, stirra på stormarna. Jag är en total loser och vill nog inte ens träffa någon. SNÄLLA STICK HÅL PÅ MEJ. Varför är jag såhär kall och kontaktstörd? Jag vill ha kul egentligen; det är bara det att jag inte vet vad jag tycker är kul. De flesta jag känner verkar ha så tydliga föreställningar om vad de vill göra och hur man "har kul", då blir det naturligtvis lättare att göra slag i saken; korka upp sin vinflaska och sätta sej i den där parken, men jag vet inte vad jag tycker är roligt. Känner mej oftast obekväm i softa situationer som ska vara roliga. Att umgås känns liksom som en konst snarare än ett nöje... Orka....a.r.a.aka.a..a...a.

nej, jag vet inte riktigt... Det blir inte rätt det här. Ovana händer som inte kan förmedla nånting längre. Vad jag egentligen känner gör sej bäst i en låst dagbok. Jag är kanske i en helt vanligt vemodig sommarlovsfas. Lyssnar på sorglig gammal musik och ramlar i nostalgiska gropar. Nu ska jag se Who's afraid of Virginia Woolf. Med mej själv. Skål, Björk. Hej. 

Kommentarer
Postat av: Zandra

Det är inget fel på att inte vilja träffa någon! Ibland måste man bara ligga inne och samla på krafter så att man orkar med allt som händer lite senare.

2012-07-17 @ 20:54:36
URL: http://fyrahundrafem.blogg.se
Postat av: Anna

Älskar en t-shirt som jag är ägare till, och varje gång jag tar på mig den så tänker jag på din mamma. Har för mig att du en gång för längesedan hade en bild på din mamma med lösmustach på sig. Jag tycker personen på den här t-shiren påminner om din mamma. :)
Jag älskar verkligen t-shirten!

http://webstore-se.scotch-soda.com/women-collection/tees-tops/loose-fitted-illustration-tee.html?color=3609

2012-07-21 @ 23:16:57
Postat av: klara h

åh precis så

2012-07-23 @ 16:10:49
URL: http://selfavlidation.blogg.se
Postat av: Kroken

Att umgås är en av de svåraste konster vissa gånger. Andra gånger en av de underbaraste!

2012-07-24 @ 11:17:14
URL: http://krokigtvader.blogg.se
Postat av: anni

Mejlade dig men kom på att jag kanske inte hade rätt mejladress.
Saknar dig iaf och kommer nog till Sthlm i slutet på augusti.

Puss.

2012-07-27 @ 21:39:40
URL: http://beivor.blogg.se
Postat av: lemurtjur

dina skor är alldeles magiska!?

2012-07-29 @ 20:50:07
URL: http://lemurtjur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0