min föreställning om den perfekta morgonen:


Vaknar i ett rum som luktar lite regn och Andy ligger bredvid och säger "jag ville bara titta på dej en sista gång" och improviserar sedan ihop en liten La la love-dans. Showar för tanterna på tunnelbanan till Comme ci comme ca. Pussar Andy adjöss på smålandståget (- ack, han ska bedra mej med en man. Men det är okej, kärlek ska inte snålas med). Köper kaffe på Pressbyrån och sätter mej och låtsas att jag är på väg till spexig festivaldestination innan jag åker tillbaka till mitt gamla torg. Där jag öppnar fönstret stort så regnet kommer in och delar resten av förmiddagen med Blümchen och kanelbulle,

ha! *LiviN' tHe DreAm*

Kommentarer
Postat av: fattar inte

är du och andreas ihop på riktigt?

2012-06-01 @ 11:01:57
Postat av: Björk

Mmmm, men det beror på hur du definierar "på riktigt". Vi lyssnar på eurodisco, drömmer om depeche, bråkar, delar citronsorbet, älskar varann och är kära på riktigt. Han hänger på min ytterdörr på riktigt. Men det är ett jätteöppet förhållade och ingen hemlis att han är bög / att jag inte gillar tonårskillar... Således skulle nog dom flesta säga att det är på o-riktigt.

Men det är på finaste allvar! ♥ ♥ ♥ ♥

2012-06-01 @ 12:02:09
URL: http://bump.blogg.se/
Postat av: hej

hej björk. Var köper du dina bindi? (smyckena du har i pannan) Tycker det är jättefint. :)

2012-06-02 @ 22:17:39
Postat av: Björk

Till hej:

åh vissa ligger i lådor... som om jag alltid haft dom... men dom nyaste är traderabeställda! Det brukar finnas storpack, typ fem paket för 30 kr eller likn. Av varierande klisterkvalitet. Håll utkik där eller googla fram nåt annat ställe som skickar till dej. Jag vet ingen fysisk butik som säljer. Hej hej!

2012-06-02 @ 23:03:51
Postat av: andy

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012-06-06 @ 23:41:00
URL: http://popluggen.blogg.se/
Postat av: Marie.

Gillar din blogg. Ditt sätt att skriva orden. Så jag ville väl egentligen bara tacka för din blogg. Är glad att jag hittade den. Och så verkar du ha riktigt bra musiksmak uppepå det:)

2012-06-07 @ 15:00:10
URL: http://mmmmm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0