♥ ♥ ♥ Miss World ♥ ♥ ♥


Se hur jag bläddrar lite spontant... i denna nya DIAMANT till tidning... Miss World! Genialt namn på genialt magasin.
Ja okej korten på bordet; min rara mamma skriver i den och jag är också med på en rosa kant och således inte helt opartisk. Men ändå. Köpa den borde ni naturligtvis göra. Ett ärligt tips till den som är tidningsuppgiven. Det finns så mycket ondsint skräp som bara vill göra oss sorgsna och tomma. Det lovar jag att Miss World inte vill. Hon är sin egen. Pretentiös och tjock och väldigt snäll. Hyllningar hellre än recensioner, mycket färg och hjärtat i mitten. Överdriven och präktig och totalt fri från beach-hets. Åh baby. Igår kväll firade vi hennes födelse men det var tyvärr en rätt... bakåtslickad tillställning. Jag och Agnes gjorde vårt bästa men hon hade förtjänat ännu fler rosor och troschocker! En liten guldorkester! Mjukglassmaskin! Ja ja. Vin och provokationshångel är också kul. Och Stockholm är så fint att gå hem i om kvällarna. Och mamma är den tappraste och bästa. 
... och hursomhelst var det liksom först ikväll som det kom utrymme för Hultsfredstomhet, det blev plötsligt så tyst, som efter Arks sista allsång, som ett larm i mitt huvud och jag har en sån konstig känsla i magen och vill så gärna fortsätta va i rörelse. Jag vill va glad. Helt desperat. Och vi pratar inte riktigt med varann! Kan ni inte säga någonting? Vad som helst. Om det är något ni undrar eller om ni redan vet någonting. Jag vill inte prata med mej själv.
HEJ! Kontakt till vad pris som helst, visst

Kommentarer
Postat av: Maja

Jag blev sjuk efter festivalen och ligger nu och feberyrar. Du är galet cool och min bästa vän har blivit kär. Det är fint så man går av på mitten. Osammanhängande, jag vet. Godnatt

2012-06-20 @ 00:50:50
URL: http://hallandan.devote.se
Postat av: Hmm

Livet är en fest och du är bjuden :)

2012-06-20 @ 01:25:03
Postat av: Hmm

Tror förresten att du skulle må bra av att skaffa en hundvalp. Någon som älskar dig oreserverat och som du måste ta ansvar för och därmed inte alltid tänka bara på dig själv, ( ← inget fördömande menat).

2012-06-20 @ 01:29:48
Postat av: Anonym

är du kär i någon?

2012-06-20 @ 01:32:05
Postat av: Hilda

Att jag om ca två veckor äger ett kort som gör att jag kan åka gratis vart jag vill med sj i sverige (hej björk vi kan ses då, stor kram)

2012-06-20 @ 03:21:07
Postat av: Frida/Dezdemona

att jag har det bästa sommarjobb jag kan tänka mig!

2012-06-20 @ 07:04:16
URL: http://dezdemonas.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Vem är din vän Emma? som har den här bloggen: dinosauriedisco.blogg.se

2012-06-20 @ 09:34:08
Postat av: classes lilla blogg

vilken extremt häftig blogg du har, jag vill bara säga det att detta måste vara den bästa bloggen jag sett vad gäller flera aspekter, jag hoppas du förstår vilken underbar blogg du har....allt är så samspelt på bloggen...designen, inläggen mm....jag är riktigt imponerad

2012-06-20 @ 11:20:08
URL: http://classeslillablogg.wordpress.com
Postat av: Athena

Varför grät du på Hultsfred när The Stone Roses spelade? Blev bekymrad när jag såg det men vågade inte gå fram, vi är ju främlingar så att säga. Och din vän såg ut att trösta dig.

2012-06-20 @ 13:26:45
Postat av: Lisa

Hej Björk! Jag har tagit studenten och gör absolut ingenting särskilt om dagarna förutom skriver brev till mina kära. Jag ska bli konstnär en vacker dag, men för tillfället kokar jag mst pastavatten. Puss och kram.

2012-06-20 @ 13:34:35
Postat av: Vicky

HEJ. vackra du.

2012-06-20 @ 19:12:56
URL: http://vickys.se/
Postat av: florence valentin

kan du inte berätta mer om andreas och agnes och cornelia och dina andra vänner? och om vad som hände med dig och frank? har du bra kontakt med din pappa idag (du måste inte svara, det var ett tag sen du skrev nåt om honom)? hur ser din framtidsplan ut just nu? har du någon hemlighet du kan förtälja?rock on

2012-06-20 @ 20:21:21
Postat av: Maja

nä, det var inte jag. men tack för gulligheten i alla fall, nu har jag fått penicillin... kramen

2012-06-20 @ 20:34:25
URL: http://hallandan.devote.se
Postat av: Anonym

Du är ett litet varmt ljus

2012-06-20 @ 20:59:59
Postat av: andy

åh. vad glad den blir!!!!1 för hen känner samma sak. våra bloggar, på en strand, i månljuset på svarta havet, till interlude #3 (melodin mellan blue dress och clean) och ett gemensamt hjärtligt: JAAA!!

2012-06-20 @ 21:06:17
URL: http://popluggen.blogg.se/
Postat av: Anna

Idag har varit en av alla mina ledsna dagar. När jag vaknade i morse så kändes det som att jag vaknade till en helt fantastiskt vacker dag, en dag så avslappnad och skön. Men så kom hårda ord från han jag älskar (och stundvis inte vill ha i min närhet), och då rasade allt det vackra. Det blev mörkt!I helgen så börjar "sommar i P1". Något som jag ibland kan tycka väldigt mycket om att lyssna på. Men i år känner jag att jag inte riktigt vet om det finns någon som lockar mig. Känner att det är så många jag inte har någon aning om. Vet du någon i år som du tror skulle vara värd att ägna någon timma till?Miss World! känns som en tidning i min smak. En tidning som jag har saknat. Har försökt få en relation till många tidningar, men de har alltid avslutats fort då vi har varit på så olika plan. I morgon ska jag se om jag hittar Miss World! och ge denna tidningen en chans. Hoppas vi finner varandra!Du verkar vara så otroligt fin Björk! Fin rakt igenom ...i hela dig! Sådan fin människa på alla sätt! Jag känner mig lite gladare nu efter ett besök på din blogg. Att en sådan fin människa som du faktiskt finns, det gör mig glad!
Svar: tack för finaste orden. Jag är ingen fin människa! Men jag är en människa. Och blir fruktansvärt glad för kommentarer som din. Glad och blyg. Nåväl. Jag är ingen riktig radioperson men av årets sommarpratare ska jag försöka lyssna på: Thorsten Flinck, Amanda Svensson, Märta Tikkanen såklart åh, Soran Ismail, Daniel Sjölin och Klara Zimmergren. Fast jag tycker att det sällan är dom roligaste personerna som har dom bästa sommarpraten så jag blir säkert besviken och gladare över något annat, typ Lotta Lundgrens. Lycka till med lyssnet och kram och ta inte för många hårda mörka ord
Björk

2012-06-20 @ 21:22:40
Postat av: Jörgen

Ah! Vilka fina kommentarer. Hoppas du också tycker det, Björk. Och ja ... jag gick också hem (nåja, inte hela vägen förstås ...) igår kväll. Från fina ångbåten Blidösund och fin spelning med Ola Magnell, uppåt Skeppsbron, mot Slussen. Och det var ju så ljuuuuust, fast klockan var halv elva.@Anna: Är övertygad om att Johanna och Klara Söderberg aka First Aid Kit är värda att lyssna på. 8 juli. Inga hårda ord, bara mjuka ...

2012-06-20 @ 22:52:48
Postat av: Anna

Jörgen: Skriver upp 8 juli i min kalender. Tack för tipset! :)2012-06-21 @ 21:59:47
Postat av: Cornelia och bitterheterna

JAA! Min våta dröm är att skriva för'n!

2012-06-21 @ 22:06:06
URL: http://bitterheterna.blogspot.com
Postat av: Emilie

hej ville mest säga att vad fint att jag hittade till din blogg! du skriver hemskt bra och så, precis vad jag behövde en kväll som den här!

Svar: åh, då kan jag tacka för den mjuka nutellamackan i ditt (?) varma tält, den var just vad jag önskade mej då. välkommen hit, nu ska jag gå in till dej. hej!
Björk

2012-06-24 @ 23:13:00
URL: http://nadazipp.tumblr.com
Postat av: förlorad

jag är helt betuttad i dej björk. först tänkte jag skriva kär men jag vet inte om det är rätt ord eftersom vi aldrig har träffats. cyber-kär kanske. för du är sagolik och skriver fantastiskt. alla mina ord känns så fula och små i jämförelse. förresten såg jag dej på hultsfred. du och cornelia var så fina! fast jag vågade inte gå fram riktigt. jag är lite rädd att jag ska låta läskig nu. men det är bara en komplimang.
glasspuss

Svar: men. men. men. hej. jag blir cyber-kär i dej med. tack ska du ha. var inte rädd, du är så långt ifrån läskig.
Björk

2012-06-25 @ 01:54:31
Postat av: Anna

Köpte "Miss World" och har nu bläddrat och läst lite i den. Tycker om den jättemycket! Men det finns ett Men! Per! Har fått väldigt svårt för att lita på hans ord och ta det han skriver på allvar. Har varit på en av hans föreläsningar där han pratar om hur viktigt det är att inte slarva bort det man har; att man ska vårda och ta hand om det man redan har och inte jaga efter det man inte har. Menade han dessa ord då, även om han inte lyckades leva upp till det själv? Det kan så vara! Eller inte?!

Men jag tycker om Miss World efter vad jag i första anblicken och första raderna har sett och läst. Ska ge den mycket mera tid och hoppas på att jag kan känna att allt det bra överväger känslan som jag känner.


Svar: jag förstår vad du menar, och det är sorgligt, men jag tror och hoppas att det har väldigt lite med tidningsresultatet att göra.
Björk

2012-06-25 @ 10:20:17
Postat av: jennifer

var inte hemma på premiärdatumet men tog mig ut i regnet idag bara för att köpa den. jag blev blöt och kallt men det var det värt. bläddrat igenom men inte läst. vågar inte. vill inte att den ska ta slut.

Svar: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 hurra
Björk

2012-06-25 @ 19:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0