being sad is a fulltime work

Det är lördag och jag lovar mej själv att sluta dricka alkohol, sluta va ett svin, sluta ha läppstift som ändå bara pussas ut i hela fejset, sluta ha den här töntiga jävla frisyren, sluta äta glasbitar... jag har ont i läpparna tungan magen. Och mej själv att skylla, mej själv att skälla på, förbättra, tillbringa framtiden med, jaha, det börjar bli tjatigt, finns det ingen avlösning att fåSka jag berätta om vad som bedrövar mej?
Det är fett frestande, men jag är för vuxen för internet-spill. Det finns öron som får lön för att höra på sånt. Ska bestiga min telefonångest och ringa nånstans... ramlade ju ut ur psykiatri-systemet när jag fyllde arton, och Clara säger att jag har blivit en sån knäppis sedan dess, att det visserligen är roligt, men väldigt tydligt. Nedförsbacke!!! wohooo
men det finns faktiskt en liten opersonlig, bloggvänlig sak som bedrövar mej också: att jag tappade bort min engångskamera igår. Vilken idiot förvarar sina saker i kappfickorna för att sedan slänga nämnda kappa i en hög på dansgolvet? Upplagt för borttappning. Skäms, för jag skäller alltid på mina vänner när dom är ledsna över materiella saker... men förlorade foton är nåt specieeellt... gud, så mycket oframkallat guld i den. Dessutom pusstema! Jag vill inte tänka på att den säkert ligger ölklibbig och kastad i nån papperskorg i Hornstull... tröstar mej hellre med tanken på att någon hittar och framkallar den och får se Sabina pussa på Morrissey, miljoner perukpussar från Club kid-festen, och Maj och Greta och Fredrik i skelettsmink, nattlinnen och lösögonfransar, Cornelias lenaste mage, puss puss puss
... stackars värld som går miste om denna rulle...! Snälla gode Gud låt den landa i nåt fotolabb till sist.

hehe-he
som ni märker hakar jag upp hela min frustration på den där stackars papperskameran nu. Det finns ingen måtta i mej. Jag är ju ledsen över nåt annat. Jag tror jag behöver gråta men jag är bara elak istället. Dum destruktiv dryg dramatisk. Livet är inte jämt en skönhet. Det finns skitfula hörn och skitfula känslor. Jag önskar att dom slapp vara skithemliga också.
Har för övrigt varit internetlös ganska länge. Allting i mitt liv hänger lite löst... är fortfarande arbetslös, ljudlös... Störigast av alla trasiga grejer är i alla fall att högtalarsladden gick sönder inuti datorn, vilket betyder att datorn inte kan ge ljud ifrån sej alls, nånsin igen. Och vinylspelaren är trasig, så hela rummet blev så surrealistiskt dygnet runt-tyst. Det vore såå-ååå lyxigt att lyssna på musik, bygga listor, titta på klipp - om ni har högtalarsystem och datorer som är sams - NJUT. Känner mej helt ur fas och förvirrad, vem ska bestämma stämningen nu, och undra hur den här hösten kommer se ut i mitt minne sen? Soundtrack saknar den ju... snyft... nä BJÖRK FÖR FAN! Skärp dej! Söder Mälarstrand väntar på din ångest. Du kan lyssna på Intriger under tiden, iPoden funkar iallafall, spring tills du gråter. Okej.

lilla bäcken


åh Björk du får inte dö, inte nu, först måste du: 
♥ ha julfest 
♥ se Depeche Mode 
♥ fira skolavhoppningen ordentligt och överdrivet och studenten-konkurrentigt
♥ Midnattsköra bil i Lappland
♥ Tycka om dej, räta på ryggen
♥ tatuera nåt Allan Edwallskt
♥ bli mamma till Mjölk, Florian och Eva
♥ fortsätta vara mamma till dom


... mm. Nåt mer? 

RSS 2.0