ALL I WANT FOR CHRISTMASJulen asså... den är definitivt på min utelista. Jag ger upp nu. Inget Mileypynt i världen gör mej glad. Från att ha varit ett crazy kanelpudrat blinkande amerikanskt kristet monster sedan födseln till att... nä blä fy fan. Obehaglig norm. Obehagligt allting. Hur gott det än är med saffran och hur fin Arne Domnerus Karl-Bertilslingan är är - den kan inte överrösta den sjuka masspsykosen. Jag är lite extra avslagen i år eftersom jag ändå jobbar jour på julafton - visserligen frivilligt på en fin & ny gruppbostad - men troligen kommer ingen boende vara hemma under dagen, tämligen ensamt, och jag hinner inte va med på mitt utlovade volontäruppdrag först ens en gång. Bara sitta och va telefonvakt och äta lite torr havregrynsgröt. Men för all del... skjut julen. 
Men ÖNSKA är ju kul, som att drömma, eller planera, eller tänka, och behöver ju inte precis handla om konsumtion, det här är allt jag önskar mej, om inte för julen så för 2014:

• Bli fri från min eskalerande sociala morrande flyktstörning... som kanske började som ett skoj men som är helt ofrivillig nu och gör sej hörd i dom sämsta av situationer. Jag kan inte vara snäll längre (mot andra än dumma gubbar). Det är verkligen så fruktansvärt sorgligt och handikappande och sätter en tråkig prägel på hela livet. Konsekvenser när fina människor blir ledsna. Livrädd för snällhet och äkta möten. Vill inte ha det så mera
*gråtsmiley*

• Många motorcykelturer! Vind i hår & heart

• Mileytickets

• Gin och djungel
(ja jag gör fortfarande pedagogiska och orimliga papperslistor till min pappa eftersom han... uppskattar det)

 
• Martin Gore... be my whore
nej nej nej. Jag önskar mej inte honom på något annat sätt än att jag vill få uppleva det här en enda gång till:• Diamantläppstiftshylsa

• Framtidsplan

• ... eller åtminstone ett enda intresse

• I brist på det: en liten bebis
(obs! medveten om att det är en mycket osund grund att skaffa barn på, oroa er inte, jag ska ta tag i den här lilla bebisen först)

vad önskar ni er?
god jul eller helg, kramar

Kommentarer
Postat av: beundrare

glassdejter <3

2013-12-20 @ 00:49:22
Postat av: +

jag önskar också att jag ska bli snäll

2013-12-20 @ 09:20:15
Postat av: Madde Schwedaan

Att inte bli ensam på gymnasiet. Att våga vara vem jag är på gymnasiet. Sova i skogen en natt. Kunna slita mig från datorn och bara sitta och läsa hela dagarna istället. Och skriva. Jag vill skrivaskrivaskriva.

2013-12-20 @ 10:51:49
URL: http://madsonart.wordpress.com
Postat av: Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer

En sexig lover..... :I

2013-12-20 @ 14:06:41
URL: http://liberfine.se
Postat av: en som vill dansa

av mig får du lite synthguld! http://www.youtube.com/watch?v=EA_EijC-7Lw http://www.youtube.com/watch?v=sfWeL4pQkjI

2013-12-21 @ 23:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0