"jag sov middag och drömde att allan edwall satt hopkurad bakom en soffa på teater brunnsgatan, han satt där för han förstod att folk skulle bli rädda om han knallade omkring"

... en fiol och några sorgsna stråkar... är som ett litet ångest-åskväder, backa tre steg
inte ens detta gör mej glad ---->
• martin & dave & love is the drug

kattpussar

• "nytt" nummer av pop i present
• att edgar avvecklar sin metalstil och börjar blomma ut som synthare
• hemlislämnad krya på dej-påse på dörrhandtaget
• att hamlet förvarar en the knife-biljett åt mej
• skivnedräkning
magklapp
• sms om spökande allan edwall
men livet är ett skämt och en lögn och ett långtråkigt spel och jag bryr mej inte om att bli glad längre

if the water's still flowing, we can go for a swim


clara har varit här och det har varit så skönt att umgås med EN (1) person under ett dygn. en person som dessutom delar min sorg över att "alla" verkar svåra att nå och har tävlingsstjärnor i ögona. så vi har bara gjort analoga och alkoholfria tröstsaker; åkt till ny utflyktshållplats, filmat, fotograferat (analogt... nå, o-uppkopplat åtminstone) och smidit planer som ska styra våren åt varmt håll. hon är bäst, ifall ni inte redan visste. som slänger sina behåar och kissar på all konsumtion, på riktigt. min fantastiska katt. vi kurade ihop svansarna och gick och la oss klockan elva igår... och sov till tio... och det var en alldeles perfekt takt, för jag håller på att bryta ihop av mina veckomönster och okänsliga vanor, det finns ingen kärleksplats kvar. jag kan komma hem klockan tre på natten efter att ha umgåtts hela dagen och ändå suckar hela kroppen sorgset att Idag kan ingen ha känt sej sedd av mej - för jag hann inte se någon, eller le mot någon, eller trycka nåns hand, och då känns det fucking meningslöst att umgås. vill inte ha nån 'rutin' eller skådespel kring det. kompiskrisen står i full blom! jag är överhettad, och ovan, vid denna lyx, att det vimlar av vackra vänner överallt. blir gråtfärdigt stressad av att se hur all superstar-potential kläms ihjäl mellan ångest och festhets och svartsjuka och ond bråd död. särskilt blir mitt hem som en sorts sovstation som aldrig ger mej paus. det är alltid grus i min säng / och kaos i mitt kök / och jag hinner aldrig bli snäll mellan gångerna. önskar mej en analog månad med mej själv. läsa, simma, tänka till punkt. umgås med en kompis i taget, se den med snäll blick. nu råder ständig smak av smutsigt missförstånd på tungan... "förlåt för att jag inte är så närvarande". tänker inte fortsätta be om ursäkt, tänker låta bli att ses istället. hellre inte synas alls än att visa upp denna vidriga version av mej... har slutat läsa mejl/titta på telefonen för jag orkar inte se mitt dåliga samvete i vitögat. sväljer och blundar och somnar som en ännu sämre vän. står i ett vägskäligt skinn-ömsande... varken glatt eller digitalt, men det är spännande ändå att känna sej överraskad av nya känslor. ska bara ha tålamod och vara präktig ett tag. lagom till mars kommer världens snällaste björk börja slå ut!!!... hav förtröstan
yeah

nä, men, eh, ta hand om varann. jag ska bli bättre på det. inte bara sängplatserbjudanden, Nära-Till-Snäs och flyktig kram i dörren. hej.

psychological poems fun funky fresh


hello dagboken
det är den tionde januari 2013 och här är min innelista
♥ Allt faller
♥ gulliga vuxna
♥ brev
♥ tjejer (alla)
♥ Leila K (forever and ever)
 
igår hade jag en perfekt kväll med mej själv, Leila K, mjuk pyjamas och lösögonfrans på svaj när Greta ringde och påstod att jag looovat att komma till baba sonic... troligt... ändå lyckades hon övertala mej att avbryta myset och gå dom tvåhundra meterna dit. Av med pyjamas. På med smile. Köa i hundra iskalla år och betala ändå. Ingen fucking garderob, där går min gräns, hellre päls kvällen lång. Alla på dansgolvet ba: Diva! Jag tycker diva är en bra komplimang (- och bok). jaha. Det var lite irriterande att vara nykter men överraskande görbart ändå, stannade till tre, hade kul nästan alla sekunder och finaste sällskapet. Sa nej till alla framsträckta öl. Och händer och män. Och tjejer. Jag behöver en paus från det där... från fysisk kontakt. Men jag och Greta hittade en så gullig tjej i en soffa, jag vet inte om vi utstrålar Lesbian men hon började förhöra oss i alla fall; om vi hade legat med tjejer nån gång, och så blev hon sååå avis och ba "jag är fucking 22 och jag har aldrig legat med en tjej! Min största fantasi är att få gå ner på en tjej! Åååh jag vill bara en tjej att slicka lite på! Hur ska jag hitta det?". Nu låter hon kanske inte så sympatisk men hon var det... jättegullig och jättefrustrerad. Samtidigt var det så sorgligt för hon satt i knäet på nån kille hela tiden och vi försökte få henne att fatta att det finns tusen tjejer att ligga med om hon är så sugen, bara att titta sej omkring, men hon hade så låsta ögon och någon konstig föreställning om att det krävs avancerade gayklubbar. Gud, gör folk så?... lever i flera år utan att göra saker dom fantiserar om... hon var så himla fin!!! Och omgiven av sjukt douchiga killkompisar som bad oss hångla av vanlig brölig "öh hett"-orsak. Usch! Fina 22-åring, gör slut! Res dej upp! Ha kul! Jag vet inte alls vad jag vill så jag gör ingenting. Hundra poäng till mej. Jag är så bra på gränser, 2013 är bäst, jag är coolast i världen men har sovit typ 1,5 timme inatt, nu ska jag sova och imorgon ska jag till Göteborg å syntha sönder... ALLT. Sov gott. Älskar att leka dagbok härinne? Slappnar av. Tyvärr tror jag att jag funkar såhär att ju mindre ni kommenterar - fastän ni är fler än på länge som läser - desto mer får jag känslan av att det är ett hemligt rum som jag kan säga vad jag vill i, utan förväntningar liksom, och så går det åt skogen, som nu, jag kanske avslöjar en stor hemlis snart


nä, gränser! Jag övar fortfarande. 

jag kunde krupit över alper, jag kunde svalt en ocean för att va först i dina tankar, att det var jag och inte han

♥ 
aj
 
Inget händer här... men desto mer i mitt huvud. Tröstar mej med att tänka på gamla komplimanger. Mina bästa: när F sa att jag såg ut som att jag var Courtney Love och Olle Ljungströms gemensamma barn (under min Rosa-klänning-kladdigt-läppstift-period när jag hade hål i foten och haltade runt med käpp för jämnan... men ändå! Finast ever)
När mamma sa att jag och Martina Montelius är så lika till sättet, "som bästisar"... ooh, pirr
En gång för tusen år sedan, innan vi hade setts, sa Oscar att mina låttips var som socker... sånt gör mej gladast av allt. Som när Amina sa att jag kunde bli en strålande DJ! Och att jag hade en behaglig röst i radio, för jag hade så mycket röstkomplex tills dess.
När jag skrev till Edgar att han var så vacker och han svarade "det är för att jag har ungefär samma genuppsättning som du".
Men det största är... när jag har nattat små barn som viskat att idag var den roligaste dagen

och nu får det räcka, är mycket nära att tippa över till crazy hybris-stadiet...
AAAAHEEEHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOO"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=???????????????????????????????I"=!Ei0!"I012ie+201ie23jae1j32,kr4ölqklWjz qeiwj ojRSS 2.0