är du lycklig nu

Sundsvall, dag 15. Nä jag vet inte, dom flyter ihop, ingenting händer här. Det var fasansfullt länge sedan nånting hände i mitt liv. Tillbringar tiden med huvudet djupt nere i gamla kartonger och förråd. Dricker lite vin på Olivias vind. Gråter i hamnen på natten. Sover halva dagarna. Hittar ingen anledning att åka härifrån och ingen anledning att stanna, allting i mitt liv står still. På paus! Smäll till mej. Alla är så jävla drivna att jag blir bländad. Var kommer det ifrån; motorer och tomtebloss och mål. Jag vill verkligen också vilja. Eller bara vara i nån färg istället för deppig som en dagbokssida från 93... men Björk då fanns ju inte ens du! Nä precis.
Men mamma gjorde, för hon fyller 41 idag. Älskling. Imponerande kämpat tills nu! Och det är dessutom fars dag, en härlig bonus för någon som är så besatt av sina föräldrar som jag... (så som det brukar bli när dom överger en i unga år! haha skoja...) (inte alls... även om det var osmakligt och en smula överdrivet)

Men dagen ger chans till fotofrosseri, säga vad man vill, fina stilförebilder var dom iallafall:


Kommentarer
Postat av: Linn

Nä nu blir jag helt varm i hjärtat.

Svar: jag med!
Björk

2013-11-10 @ 23:48:25
URL: http://kown.tumblr.com/
Postat av: a

alltså i LOVE U och din mamma och din pappa och jag saknar dig.

Svar: och jag älskar dej. å saknar. så jävla mycket.
Björk

2013-11-19 @ 15:22:57
Postat av: Ed

Hej, älskar din blogg, och känner igen mig så mycket. Har du några diagnoser, eller har du aldrig tänkt så? Keep on, vi är här. :)

Svar: hej och tack! haha, jag vet inte om du syftar på några särskilda diagnoser, jag har gjort ett par utredningar men har inga aktuella diagnoser... inga kända i alla fall, jag är ganska skeptisk till psykiatrin och funkar ju utan medicin etc.
Björk

2013-11-22 @ 19:10:47
Postat av: Albin

fina bilder! <3

Svar: <3 fin person, du alltså
Björk

2013-11-25 @ 15:59:42
Postat av: ELLA

asså är det dina föräldrar? fan va coola dom är! dom ser ju helt… nutida ut! trodde vi hade ny cool stil, men vi e ju copycats! när är det här ifrån? nittiotal? är dom punkare?

Svar: ja det är klart vi är copycats! :( det är '92-'96 typ. dom var tyvärr inte punkare... dom bara gillade att åka motorcykel i hjälmfrisyrer och lyssna på typ björk å svensk indie. eller vafan vet jag förresten, jag minns ju inte - mamma kan få fylla i
Björk

2013-11-27 @ 19:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0